Connect with us

POP!MIX

#ODGRADADOGRADA | Ovog tjedna s Krka pjeva nam Riječanka Eni Jurišić

pop!mix/news

#ODGRADADOGRADA | Ovog tjedna s Krka pjeva nam Riječanka Eni Jurišić

#ODGRADADOGRADA | Ovog tjedna s Krka pjeva nam Riječanka Eni Jurišić

Mlada Riječanka Eni Jurišić koju smo upoznali i zapamtili kroz show The Voice u kojem je dogurala do finala, a zatim i kroz show A strana, ovaj je tjedan s nama u projektu #OdGradaDoGrada. Eni je na Krku s kojeg nam je snimila tri svoje pjesme Do ludila, Smijem se & Ljetni blues.

Vokal Eni Jurišić izazvao je pažnju još u projektima u kojima je sudjelovala, a sa svakom novom pjesmom ova mlada i talentirana pjevačica dobiva još više pažnje publike i kritike. Pjesme koje je snimila i predivne kadrove otoka Krka pogledaje i poslušajte danas točno u 18 h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera: 

Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 50tak izvođača tijekom pandemije korona virusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijelu kampanju preselili smo na otvoreno i preimenovali u – #OdGradaDoGrada. Iako je kretanje omogućeno, situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije onakva na kakvu smo navikli, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Nadamo se da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Eni Jurišić, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top