Connect with us

POP!MIX

#ODGRADADOGRADA iz Mostara: Josip Palameta pjeva nam Rendezvous, Indexe i Olivera

pop!mix/news

#ODGRADADOGRADA iz Mostara: Josip Palameta pjeva nam Rendezvous, Indexe i Olivera

Najnoviji #OdGradaDoGrada otišao je sve do – Mostara! 

Nakon što ga je publika imala prilike upoznati kroz The Voice u kojem su mu se na samom početku okrenula sva četiri mentora, mladi Josip Palameta i službeno je započeo svoju glazbenu karijeru. Nedavno je objavio prvi singl Rendezvous (kod Antonije), marljivo radi na novim pjesmama, a sutra nastupa u Veloj Luci na koncertu u znak sjećanja na jednog i jedinog – Olivera.

Josip Palameta & Smooth Groove pripremili su nam, osim Josipove prve pjesme još i Baladu od Indexa i Oliverov Brod u boci. #OdGradaDoGrada pogledajte na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera.

 

Situacija u hrvatskoj glazbi trenutno nije nimalo sjajna, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Još u travnju su se, u nemogućnosti da sviraju pred publikom i među publikom, odazvali Unisonovoj akciji #OdSobeDoSobe i svirali svoje najveće hitove iz svojih soba, dnevnih boravaka, sa svojih terasa itd. Sada, kada kretanje ipak nije ograničeno, preselili smo cijelu ideju u #OdGradaDoGrada i na otvoreno uz nadu da će vrlo brzo „novo normalno” otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Josipa Palametu & Smooth Groove, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hrProjektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top