Connect with us

POP!MIX

Novi album grupe Shaderwan Code “Ah, što ćemo ljubav kriti”

pop!mix/news

Novi album grupe Shaderwan Code “Ah, što ćemo ljubav kriti”

Zabranjeno pušenje i zbor zagrebačke džamije Arabeske surađuju na raznim projektima još od 2001. godine. Arabeske su bile dio ekipe koja je sudjelovala u stvaranju antologijskih pjesama kao što su “Lijepa Alma”, “Kad procvatu Behari” i mnoge druge. Suradnja popularne rock grupe i zbora zagrebačke džamije, kulminirala je u procesu stvaranja glazbe za film “Nafaka” i tada je nastala grupa Shaderwan Code koju čine članovi Zabranjenog pušenja i zbora Arabeske.

Gotovo 7 godina nakon objavljivanja prvog albuma, završen je i drugi album pod nazivom “Ah, što ćemo ljubav kriti”.

Spot za pjesmu “Akšam” prvi je spot s njihovog novog albuma. Tekst su napisali Džemaludin Latić i Sejo Sexon, glazbu potpisuju Robert Boldižar i Sejo Sexon, aranžman Branko Trajkov i Paul Kempf, produkciju Toni Lović, dok je mastering radio Dejan Orešković. U spotu se koriste kadrovi iz filma “Ja sam iz Krajine, zemlje kestena”, a sniman je u zagrebačkom restoranu Sofra. Spot je režirao Tomislav Fiket.

Album “Ah, što ćemo ljubav kriti” predstavlja pjesme i glazbu iz nekoliko filmova, kazališnih predstava i dokumentaraca koje je ova kombinirana ekipa realizirala u posljednjih nekoliko godina.
Album donosi 11 skladbi i moguće ga je besplatno downloadati na službenoj web stranici Shaderwan Codea, na linku:
http://www.shaderwancode.com/

More in pop!mix/news

To Top