Connect with us

POP!MIX

“NERASKIDIVO” – Novi album TIHE ORLIĆA

pop!mix/news

“NERASKIDIVO” – Novi album TIHE ORLIĆA

Nakon objavljivanja uspješnih singlova poput “Takva je ljubav prava”, “Neraskidivo” i “Moja ljubavi”, splitski pjevač, autor, basist i producent Tiho Orlić napokon je objavio svoj drugi studijski album pod nazivom “Neraskidivo”. Novi album sadrži 10 poznatih pjesama koje Tiho potpisuje samostalno ili uz pomoć Ivana Ivaniševića, a koje su se sada ujedinile na jednom mjestu na kojem ne nedostaje dobrog zvuka, emotivnih tekstova i fantastičnog vokala ovog talentiranog glazbenika. Osim spomenutih, album sadrži i hitove “Blagoslovljena”, “Uspomene”, “Sve si dalje” koje je Tiho zajedno s pripadajućim spotovima predstavljao tijekom protekle 4 godine, dok je najnovijij singl “Ne postoji nijedan način da te zaboravim” Tiho predstavio na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Jedina starija pjesma na albumu je “Srce kameno” s Hrvatskog radijskog festivala 2006. godine, a koju su Tihi napisali Marko Perković Thompson i Fayo. Aranžmane i produkciju albuma radili su Duje Ivić, Darko Grubišić, Hrvoje Crnković, Vlado Vulić, Tiho Orlić te Marko Matijević Sekul. Likovno oblikovanje albuma potpisuje Vlado Vulić.

“Sretan sam da je album napokon ugledao svjetlo dana, zahvalio bih svojim prijateljima, suradnicima i gostujućim glazbenicima koji su u protekle četiri godine na razne načine pomogli da se ovaj album privede kraju”, rekao je Tiho. Osim svojim glasovnim sposobnostima, ovaj romantični zavodnik oduševljava i svojom pojavom te je miljenik mnogih žena koje zasigurno neće ostati ravnodušne na ljubavne stihove i note koje se skrivaju u ovom najnovijem izdanju.

Album “Neraskidivo” drugi je studijski album Tihe Orlića, podsjetimo, 2004. godine Croatia Records objavila je njegov debitantski album “Tiho” s hitovima “Opasno je ljubiti”, “Ajde priđi bliže” i “Stari se”.

Tihu možete pratiti na www.facebook.com/tiho.orlic.official i Instagramu: instagram.com/tihoorlic

More in pop!mix/news

To Top