Connect with us

POP!MIX

Neda Ukraden i Luka Basi snimili ljetni duet!

pop!mix/news

Neda Ukraden i Luka Basi snimili ljetni duet!

S prvim danima ljeta stiže novi hit Ni Dubai, ni Hawaii koji su u duetu otpjevali Luka Basi i Neda Ukraden.

Jedna od najvećih regionalnih pjevačica i sve popularniji mladi pjevač, pjevaju stihove hitmajkera Nenada Ninčevića koji govore kako za dobar provod ne treba ići daleko jer dobro društvo, prijatelji i pozitiva su ključni za nezaboravan tulum. Nova pjesma, novog estradnog dueta prava je himna zabavi, pozitivi i opuštanju. Glazbu potpisuje Raay, a aranžman i produkciju ekipa okupljena pod imenom Raay Music.

Sretna sam što sam prije ljeta uspjela snimiti jednu zaista atraktivnu pjesmu i to u duetu s mladim Lukom Basijem. Ova pjesma najbolje govori o onom što ljudi najviše vole, a to je dobar provod, dobra pjesma, dobra zabava…Očekujem da će se ova pjesma slušati na svim zabavama, feštama, a do nekog našeg ponovnog susreta uživo, vjerujem kako će svi uživati u videu koji smo snimili“, rekla je Neda Ukraden.

Bio sam te sreće da sam u relativno kratko vrijeme u svojoj karijeri imao priliku snimiti nekoliko dueta s velikim glazbenim imenima, a suradnja s Nedom Ukraden je poput neke važne nagrade i zaista sma sretan što se i time mogu pohvaliti jer mi ova suradnja jako puno znači. Sve se nekako dogodilo brzo i spontano, a najvažnije je da imamo siguran hit. Snimili smo i atraktivan video u kojem smo pokazali da se i na svakodnevnim i manje atraktivnim lokacijama od Dubaija ili Hawaija može dobro zabaviti ako imaš pravu ekipu i znaš napraviti dobru atmosferu“, dodao je Luka Basi.

Iako je poput svih glazbenika svoje koncerte morala otkazati za neke bolje dane, Nedu veseli što će ponovo stati na pozornicu CMC festivala u Vodicama 4.i 5. rujna na kojem će predstaviti novu pjesmu Za pravu ljubav, istog autorskog tima Raay – Ninčević – Raay Music. Luka Basi će s vodičke pozornice rastopiti mnoga ženska srca pjevajući prekrasnu baladu Kad drugome postaneš žena. 

More in pop!mix/news

To Top