Connect with us

POP!MIX

Massimo u ulozi dobrog anđela

pop!mix/scena

Massimo u ulozi dobrog anđela

Možda najiščekivanija pjesma s Massimovog novog albuma “Sada”, bezvremenska balada “Nisam spreman” dobila je i svoje video izdanje. Pjesma Sergeja Ćetkovića već je i prije svog izlaska zaintrigirala javnost. Naime, i prije no što ju je Massimo snimio i stavio na svoj album izveo ju je kao duet sa Sergejom Ćetkovićem na jednom od rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru.

Iako ju publika nikada prije nije čula nagradila ju je ovacijama. Pjesmu je Massimo nakon izlaska albuma uvrstio u svoj live repertoar i redovito izvodio na rasprodanim koncertima ljetne turneje po Hrvatskoj i publika ju je zavoljela i pjevala kao i najveće, već poznate hitove. Tako se ovih dana događa pravi presedan u današnje vrijeme, a to je da izlazi pjesma koju pravi Massimovi obožavatelji već znaju i obožavaju.Video za „Nisam spreman“ snimio je Hrvoje Banić, a ideja spota je prenijeti snažnu emociju iz pjesme u vizualni oblik. Massimo poput dobrog anđela prati jednu životnu situaciju i pokušava protagonistima pomoći donijeti pravu odluku,

“Pjesma “Nisam spreman” osvaja na prvu. Moram priznati da je prava rijetkost na koncertima, da kada izvodite sasvim nepoznat repertoar dobiti tako jaku i toplu reakciju. A upravo nam se to dogodilo s ovom pjesmom. Izveo sam ju i nedavno na koncertu Sergeja Ćetkovića u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i bilo je to zaista posebno iskustvo ” – kaže nam Massimo o novom singlu.

Nakon uspješnih singlova s novog albuma koji su obilježili kraj prošle godine i cijelu 2018. poput “Neka ti plove brodovi”, “Nama se nikud ne žuri”, “Lice varalice”, “Ne ostavljaj me tu” … sigurno je da stiže još jedna pjesma koja će osvojiti radijski eter, baš kao što je već osvojila srca obožavatelja.

More in pop!mix/scena

To Top