Connect with us

POP!MIX

MARK BOGDANOVIĆ & NADICA PETROVA zajedno ‘Mogu sve’

pop!mix/scena

MARK BOGDANOVIĆ & NADICA PETROVA zajedno ‘Mogu sve’

foto: Maja Debelak

Nakon uspješnog singla i spota za pjesmu ‘Srce od papira’, u kojem je gostovala bivša članica grupe Foxy Teens, Nika Krmec, Mark Bogdanović ovaj put pjeva u duetu s mladom pjevačicom Nadicom Petrovom.

Nadica Petrova je 2010. godine sudjelovala showu ‘Slovenija ima talent’ gdje je došla do polufinala, a za publiku je još uvijek realitvno svježe ime. Mark nam je pojasnio kako su se upoznali i kako je došlo do njihove suradnje. “Nadica je došla u moj studio i odmah mi je bilo jasno da je talentirana mlada pjevačica koja ima puno toga za pokazati. Tada sam baš radio na pjesmi ‘Mogu sve’ i ona se pokazala odličnim izborom za duet.”

Autor teksta je Olja Dešić, a glazbu i aranžman potpisuje Mark Bogdanović. Niko Karo je osmislio i snimio zanimljiv video koji je zapravo lijepa metafora ljubavnog odnosa.
Mark Bogdanović je rođen u Opatiji u koju se uvijek rado vraća, a živi i radi u blizini Novog mesta, kamo ga je odvela – ljubav. Sigurni smo da je ugodna atmosfera koja ga okružuje idealna za stvaranje, pa s veseljem očekujemo Markove novitete!

39 Comments

More in pop!mix/scena

To Top