Connect with us

POP!MIX

Magnifico raspematio prepuni Sax!

pop!mix/izvještaji

Magnifico raspematio prepuni Sax!

Foto | Goran Berović

Magnifico raspematio prepuni Sax!

Kralj balkanskog disko šlagera Magnifico nastupio je u zagrebačkom klubu Sax u subotu, 1. 2. i oduševio rasplesanu publiku!

Možemo sa sigurnošću reći da se Magnifico itekako sa stilom vratio u Zagreb, što nam je potvrdio koncert u prepunom Saxu koji se održao prošle subote. Koncert je počeo u 22:30h i trajao je puna dva sata, a Magnifico je cijelu večer imao osigurane prateće vokale – publiku, koja je tokom cijelog koncerta pjevala stihove popularnih pjesama.

Magnifico je sa svojim bendom odsvirao sve najveće hitove koji su nastajali proteklih 30 godina, a na dvosatnom repertoaru našle su se Silvia, Magnifico je peder, Dalmazia, Pismo kumu, Ubiću te ja, Hir aj Kam, Hir aj Go, Give mi mani, ali i neke od pjesama s novog albuma Charlatan de Balkan – Cici Mici, Kuku Lele, Tivoli…

 

Koncert je prošao u dobrom raspoloženju, ne samo zbog zaraznih ritmova disco šlagera, već i zbog humora i ironije koji su uvijek pristuni, kako u pjesmama, tako i u stand up nastupu Roberta Pešuta u pauzama između pjesama, nasmijavši publiku do suza.

Magnifico je svojim koncertom uspješno otvorio Novu 2020., a nadamo se svakako i da neće biti jedini koncert u ovoj godini.

More in pop!mix/izvještaji

To Top