Connect with us

POP!MIX

Ljeto uz note novog albuma Damira Kedže!

pop!mix/news

Ljeto uz note novog albuma Damira Kedže!

Ljeto uz note novog albuma Damira Kedže!

U prodaji je novi studijski album Damira Kedže Poljubi me sad.

Dvanaest pjesma i dvije kao bonus track rezultat su njegovog predanog rada zadnjih nekoliko godina. Uz većinskog autora njegovih pjesama, iskusnog Antu Pecotića, Damir je osvajo publiku odličnim pjesmama Vidi se izdalekaLjubavi mojaPoljubi me sadDivlji vjetre, a svojom snažnom i besprijekornom interpretacijom uspješno je prenosio emocije pjesme.

Predanost glazbi, neosporan talent i autorska nepogrešivost Damiru Kedži donijeli su i brojna priznanja: njegovi su singlovi među najemitiranijim domaćim singlovima i jedini je muški pjevač kojem se čak tri singla nalaze na listi Top 40 Hrvatske glazbene unije, posljednje četiri godine nominiran je u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe za nagradu Porin, pjesme Mi protiv nasSrce mi umire za njom i Vidi se izdaleka našle su se u konkurenciji za Cesaricu u kategoriji Pjesma godine.


Damir Kedžo pobjednik je 66. Zagrebačkog festivala s pjesmom Srce mi umire za njom u duetu sa Zsa Zsom, a s pjesmom Sve u meni se budi osvojio je i najveći broj glasova stručnog žirija na 64. Zagrebačkom festivalu. Još jedan duet Mi protiv nas s Domenicom donio mu je Grand prix 58. Festivala zabavne glazbe, Split 2018.

Ovu godinu, Damir Kedžo će definitvno pamtiti po pobjedi na Dori s pjesmom Divlji vjetre koja na ovom albumu ima i svoju remix verziju koja je oduševila brojne fanove Eurosonga. Osim studijskih snimaka na albumu Poljubi me sad nalaze se i live verzije pjesama Sve u meni se budiRonim na dahKorijen u  pijesku te  365 snimljene u Croatia Records studiju u novim  aranžmanima  Zvonimira Radišića.

Uz Antu Pecotića ostatak jake autorske ekipe čine: Miroslav i Sanja BuljanFayoBoris Đurđević, Igor IvanovićBojan Shallamon ShallaAntonija ŠolaDominik ŽagmešterMatija Rodić, Šveđani Albin Nordqvist i Sebastian Zelle te Tom Waltz. Za vizualni indentitet novog albuma zaslužne su fotografkinja Maja Kljajić i dizajnerica Ana Luketin Fahrenwald, a za Damirovu glazbenu karijeru zadužena je izvršna producentica i menandžerica Snježana Radočaj.

Naziv albuma, Poljubi me sad, je nešto u što beskrajno vjerujem. Ljubav. Svaka od ovih pjesama u meni stvara poseban osjećaj, vraća me  trenutke života kada sam ih snimao. Bili su različiti, ali jedno je ostalo isto: ljubav prema ovome što radim i iskrenost u želji da se s vama koji ih slušate povežem. Album je dostupan na svim digitalnim platformama i možete ga slušati već danas!“, izjavio je Damir povodom izlaska novog albuma.  

Izdanje Poljubi me sad možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

More in pop!mix/news

To Top