Connect with us

POP!MIX

Letu Štuke predstavljaju novi singl “Supermarket” provokativnim spotom

pop!mix/scena

Letu Štuke predstavljaju novi singl “Supermarket” provokativnim spotom

Sarajevska poprock skupina Letu štuke predstavlja novu pjesmu pod imenom ‘Supermarket’ što je ujedno njihov drugi singl s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma čiji izlazak možemo očekivati sredinom godine. Singl je dobio i prateći video broj iza čijeg koncepta, režije i kamere stoji Admir Švrakić.

Supermarket je sabirni centar različitih likova i klasa. Mjesto koje može poslužiti kao presjek stanja modernog društva i mentaliteta. Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pjesma o jednom poludruštvu.‘ – o svojoj novoj pjesmi izjasnio se i sam autor Dino Šaran dodavši: ‘Ideja redatelja Admira Švrakića je da na simbolički način predstavi tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja. To svakako nije revolucionarna ideja, ali jeste naš doprinos da se stvar sagleda iz više uglova.’

Pored jedne od najpoznatijih sarajevskih glumica Vanese Glođo u spotu se u različitim ulogama pojavljuju i svi članovi benda dok je uloga atraktivne, fatalne djevojke pripala Alisi Čajić Drmač koju je naša publika imala prilike upoznati u popularnoj seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’.

Nakon duže stanke Letu štuke su na opće oduševljenje fanova prije pola godine izbacile svoj prvi singl ‘Bože zdravlja’ otvorivši time priču novog albuma nakon čega je uslijedio i koncert u rasprodanom zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Kako su prošle tri godine od njihovog posljednjeg koncerta pred zagrebačkom publikom, dupkom ispunjen Vintage bio je pokazatelj koliko ih se publika s ovih prostora zaželjela. S osvježenom postavom benda karizmatični Dino Šaran demonstrirao je snagu koncertne live izvedbe Štuka ne ostavivši te večeri nikoga ravnodušnim.

Prema riječima Dina koji je izjavio kako se nalazi u vrlo kreativnoj fazi, dugoočekivani album bit će raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Letu štuke su pojačale i svoje koncertne aktivnosti pa već krajem mjeseca, 31.03. u sklopu ‘Nema labavo FEST’ u Judinom drvu ukazat će se splitskoj publici.

Novu pjesmu „Supermarket” slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/58161652

Informacije o njihovim daljnjim aktivnostima i koncertnim datumima pratite redovito na službenoj facebook stranici

More in pop!mix/scena

To Top