Connect with us

POP!MIX

Lana Janjanin objavila prvi singl “Ako me ne možeš ti”

pop!mix/scena

Lana Janjanin objavila prvi singl “Ako me ne možeš ti”

Lana Janjanin, 27-godišnja skladateljica, klaviristica i pjevačica predstavila je pjesmu i videospot ‘Ako me ne možeš ti’, što je njezin prvi glazbeni ‘izlet’ u hrvatsko govorno područje. Glazbu, tekst i aranžman radila je Lana, a u produkciji joj se pridružio i Davor Smotalić Smotke, u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Glazbenici koji su sudjelovali u produkciji pjesme su stalni članovi njenog benda – Marko Ferlan (električna i bas gitara) i Lukas Fellner (bubnjevi i perkusije), te odlična brass sekcija koju čine članovi jazz orkestra HRT-a: Mario Bočić (sax), Zvonimir Bajević (truba) i Luka Žužić (trombon). Na back vokalima se Lani pridružila njena draga kolegica – kantautorica Carla Belovari.

Videospot za pjesmu ‘Ako me ne možeš ti’ radio je Dinko Šimac, a između ostalog je sniman u prostoru Kluba Boogaloo u Zagrebu.

Mlada Zagrepčanka, Lana Janjanin, glazbenica je iznimnog talenta i vrhunskog glasa, koja je potpisala ekskluzivni ugovor za Croatia Records. Trenutno dovršava debitantski album autorskih skladbi na engleskom jeziku, kao i diskografsko izdanje istog materijala u svojim aranžmanima za big band, a u suradnji s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije. O Lani Janjanin ćemo definitivno sve češće čitati i slušati, jer ovakav talent i glas su rijetkost na hrvatskoj glazbenoj sceni.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: corey zieman reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =

More in pop!mix/scena

To Top