Connect with us

POP!MIX

La Lana oduševljava fanove od Brazila do Rusije

La Lana, foto: Dagmara Szewczuk/ @dagsoon

pop!mix/news

La Lana oduševljava fanove od Brazila do Rusije

Uspješna hrvatska glazbenica podigla je puno medijske prašine proteklih tjedana, a najave o velikom glazbenom zaokretu u profesionalnoj karijeri bile su više nego opravdane. Već prvi dan objave njezinog novog, međunarodnog singla “So Messed Up” bio je dovoljan da La Lana osvoji nove obožavatelje diljem svijeta!

Lana Jurčević nedavno je otvorila novo poglavlje u glazbenoj karijeri potpisavši ugovor s jednim od tri svjetska diskografska diva, Warner Music International, i otkrila da će u budućnosti medijski nastupati pod imenom La Lana.

Najava prvog singla “So Messed Up” izazvala je veliko zanimanje u Hrvatskoj i regiji, a da je samo jedna pjesma dovoljna da La Lana krene u osvajanje svjetske glazbene scene pokazuje i podatak da je videospot u manje od tjedan dana dosegao milijun pregleda na YouTubeu te je broj jedan trending glazbeni videospot na ovoj popularnoj platformi.

Osim impresivnog broja pregleda koji će ovih dana prijeći brojku od 1,3 milijuna, pjesma “So Messed Up” zavrtjela se na radio stanicama od Brazila i Meksika, preko Njemačke, Poljske i Libanona, sve do Južne Afrike i Rusije, našla se na brojnim playlistama svjetskih digitalnih platformi za streaming glazbe, a na najpopularnijoj od njih, Spotifyju, najviše je novih fanova pronašla u Brazilu, Meksiku, Njemačkoj, Austriji i Poljskoj. Brojni od njih podijelili su na popularnoj mreži Instagram videa u kojima oduševljeno pjevaju pjesmu dok plešu, treniraju, obavljaju dnevne sitnice ili putuju u automobilima.

Na objavljenu pjesmu nije nedostajalo ni predivnih komentara. Riječi podrške stigle su sa svih strana svijeta: od Kaija Smitha – gitarista i klavijaturista Due Lipe, Grammyjem nagrađivanog producenta Damona Sharpea, libanonsko-kanadske aktivistkinje i pjesnikinje Najwe Zebian, brojnih influencera s milijunima pratitelja, pa i Natalije Barulich, manekenke hrvatsko-kubanskog podrijetla koja je poručila da pjesmu “So Messed Up” zaraznog refrena jednostavno ne može prestati slušati.

La Lani su na sjajnom startu čestitale i hrvatske glazbene zvijezde, Nina Badrić, Luka Nižetić, Jacques Houdek i brojni drugi, pokazujući da će ova velika glazbena zajednica uvijek biti spremna pružiti podršku La Lani u ovom hrabrom, hvalevrijednom pothvatu i na njezinom putu prema međunarodnom uspjehu.

More in pop!mix/news

To Top