Connect with us

POP!MIX

Kad Nives kaže “vamos”, momci trče kao Ramos

pop!mix/news

Kad Nives kaže “vamos”, momci trče kao Ramos

Popularna Nives Celzijus nakon višetjedne provokativne najave konačno je predstavila novu pjesmu ‘Ramos’, a u eksplozivnom video spotu pokazala je zašto slovi za sexy ikonu domaće estrade. Njezini plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njezinog novog hita. Autori Nivesine nove pjesme su Ivan Držić te Natko Smoljan Nace koji ujedno potpisuje aranžman i produkciju pjesme, a redateljsku palicu i ovog puta je držao Dario Radusin.

“Kad Nives kaže ‘vamos’, momci trče kao Ramos” – pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.
“Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus”, kazala je popularna pjevačica koja je neki dan uvidjela kako je na društvenim mrežama prati preko 300.000 ljudi što je doista impresivna brojka.

Prosinac je, kao i uvijek, popularnoj Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona doslovno uživa u tolikoj zaposlenosti. “Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brand i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci. Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću iza nove godine, a do tada punom parom naprijed”, kaže Nives.

More in pop!mix/news

To Top