Connect with us

POP!MIX

Josipa Palametu podržali Gobac, Massimo, Belan i drugi – Pogledajte njegov prvi spot!

pop!mix/news

Josipa Palametu podržali Gobac, Massimo, Belan i drugi – Pogledajte njegov prvi spot!

Netom završena treća sezona HRT-ova showa “The Voice” obilovala je talentima, a jedan od rijetkih kojem su se sva četiri mentora okrenula je 23-godišnji Josip Palameta.

Ovaj mladi mostarski Michael Buble kako su ga u startu okarakterizirali mentori, svoj put započeo je u teamu Massimo, a nakon dvoboja preoteo ga je team Gobac, da bi naposljetku završio “kod Antonije”.

Ovoga puta radi se simpatičnom naslovu Palametina prvog singla “Rendezvous” (Kod Antonije) za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuje dobro poznati autor Predrag Martinjak – Peggy. Suradnja započeta na Voiceu gdje je Peggy bio dio producentskog tima, rezultirala je poletnim i duhovitim singlom mladog pjevača.

Pripadajući spot snimljen je u Splitu u popularnom pubu “Fabrique” koji je tako postao kulisa za romantičnu priču između Josipa Palamete i mlade splitske glumice Nike Petrović, a svakako treba spomenuti kako se u tekstu pjesme i cameo ulozi u spotu pojavljuje čak i Neno Belan.

Ovu šarmantnu video priču izrežirao je redatelj Milan Latković, te tako zaokružio priču oko prvog singla Josipa Palamete koji s ovim izdanjem Menarta i BonTon Musica započinje svoje glazbeno putovanje.

Ako je suditi po prvom singlu bit će to duhovit, razigran i plesni početak.

Novi singl Josipa Palamete slušajte i digitalno.

 

More in pop!mix/news

To Top