Connect with us

POP!MIX

Jolin san snova

pop!mix/news

Jolin san snova

Joško Čagalj Jole, mnoge je svoje pjesme posvetio ženama što je slučaj i s najnovijom. Nakon velikih hitova Kada žene tulumare i Maksimalno, nova pjesma San snova moderne je produkcije i zaraznog ritma.

Za odličan tekst i glazbu zaslužni su, kako ih Jole voli zvati – njegovi glazbeni ‘roditelji’ Vjekoslava i Tonči Huljić, koji su dobri poznavatelji našeg uspješnog izvođača pa su i ovoga puta besprijekorno spojili njegovu osobnost i vedar duh, a aranžman potpisuje Leo Škaro. Pjesma je izuzetno živahna i plesna, stvorena za radijski eter i klubove, te šalje poruku sreće radi pronalaska one prave, uživanja u ljubavi, ali i zadržavanja mlađahne razigranosti svakog muškarca. Najnoviji stihovi ulaze u uho već na prvo slušanje pa je pjevušenje ovog hita garantirano.

“Iako nova pjesma uz ozbiljan tekst donosi moj prepoznatljivi štih, mislim da je sasvim posebna jer je posvećena važnim osobama, a to su upravo djevojke, supruge i majke. U pjesmi se mogu pronaći i muškarci i žene, stoga je zamišljena kao svojevrsna himna ljubavi. Pjesma San snova izlazi simbolično povodom Dana žena, no bez obzira na datum, ideja je da zaživi i širi ljubav uvijek.”,  poručuje Jole.

I baš tako, u novoj pjesmi može se pronaći svaki muškarac jer govori o ljubavi i činjenici kako je svaka žena za svog muškarca san snova i čudo od žene. Jole je ovom pjesmom na svoj prepoznatljiv način htio prikazati svaku djevojku, majku, ženu kao kraljicu bez čije prisutnosti muškarčev život jednostavno nije potpun ili ispunjen.

Novu pjesmu prati video spot vrhunske produkcije u režiji Vojana Koceića, a atraktivnosti spota pridonijela je plesna skupina First Entertainment koja nastupa diljem svijeta, a koju je Jole uspio okupiti i u svome spotu.

More in pop!mix/news

To Top