Connect with us

POP!MIX

Jessica feat. Suicidal predstavljaju ‘Strance od leda’ i u akustičnoj verziji!

(Fotografije: Josip Ninković )

pop!mix/news

Jessica feat. Suicidal predstavljaju ‘Strance od leda’ i u akustičnoj verziji!

Nedavno predstavljena suradnja Jessice i zagebačkog repera Suicidala ‘Stranci od leda’ ima i svoju akustičnu verziju. Jednostavnost priče u produkciji Srđana Sekulovića Skansija obavijena akustikom klavijatura i gitare donosi nježniji spoj r’n’b-a i hip hopa uz intimniji doživljaj koji pjesmi daje posebnu notu ugodnu uhu. Vokali Jessice i Suicidala izraženiji su i bliži slušatelju, a uz zvuke akustične gitare pjesma dobiva potpuno novu atmosferičnu dimenziju.

Akustična verzija je zapravo nastala prva, a nakon nje radijska verzija koja je bila i prva objavljena. Svima u studiju koji su bili uključeni u produkciju, akustična se verzija svidjela na prvu i drago mi je da je napokon ugledala svjetlo dana! Veliko hvala Skansiju, Dallasu i mom Mateju na divnoj suradnji, kojem usput čestitam na prvom studijskom albumu ‘Jedino što znam’“, rekla je Jessica.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Srđan Sekulović Skansi, kod glazbe mu se pridružuje Jun Ishida. Hip hop dionice napisao je Matej Dučkić Suicidal.

Akustična verzija Stranaca od leda naći će se i na Suicidalovom albumu ‘Jedino što znam’ koji uskoro izlazi u izdanju Dallas Recordsa. Dugoočekivani album uživo će predstaviti live nastupom i hip hop partyem u klubu Boogie (Margaretska 1) ove subote, 16.3. s početkom u 22 h. Na bini će se Suicidalu pridružiti i gosti na albumu – legendarni General Woo i Target, eminentni zagrebački reperi Khan, Ropez i Adnan i naravno Jessica, a za selekciju najbolje hip hop, RnB, dancehall i trap glazbe na after partyu koncerta zadužen je DJ Brc. Ulaznice po cijeni od 30 kn dostupne su na blagajni kluba.

More in pop!mix/news

To Top