Connect with us

POP!MIX

JESSICA – ‘Dobar je osjećaj’ slušati novi singl

pop!mix/news

JESSICA – ‘Dobar je osjećaj’ slušati novi singl

Novo ime na glazbenoj sceni, mlada i karizmatična Jessica predstavlja svoj drugi singl ‘Dobar je osjećaj’! Nakon debitantskog singla ‘Propuštene šanse’, kako kaže Jessica, nove šanse više ne propušta, slijedi samo pogled unaprijed, bez žaljenja i pogleda u prošlost – jer takav je osjećaj predobar. Pjesmu potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a video spot sniman u Eko Parku ‘Krašograd’ potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Ljubavne brige zapakirane u ritmične i lepršave tonove laganog pop rocka koji naginje ka akustici i elektronici u šarenom krajoliku Krašograda zaista bude dobar osjećaj, kaže Jessica:

„Pjesma je razdraganog, lepršavog karaktera – iako govori o životu nakon prekida. Ako smo dovoljno hrabri da kažemo ‘zbogom’, život će nas darovati novim ‘dobro jutro’! Ponekad je potrebno da se neke stvari raspadnu, kako bi se pojavile nove, bolje stvari u vašem životu!”

‘Dobar je osjećaj’ Jessica će kao najmlađa debitantica po prvi puta izvesti na ovogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama:

„Velika je čast, ali i odgovornost sudjelovati na najpopularnijem festivalu na našim prostorima. Nadam se da ću opravdati očekivanja, upravo zato što vjerujem u pjesmu koju pjevam, nadam se da će je i publika prihvatiti!“ (Jessica)

Za šminku u spotu zaslužna je Lidija Zorić, a za styling #VDR Via Delle Rose.

More in pop!mix/news

To Top