Connect with us

POP!MIX

Jacques Houdek uživo u Saxu!

pop!mix/najave

Jacques Houdek uživo u Saxu!

Promo fotografija: Couch media

Jacques Houdek uživo u Saxu!

Kultni klub Sax u centru Zagreba ugostit će novonormalan show sa Jacquesom Houdekom u glavnoj ulozi. Jacques se vraća glavom i bradom u istoimeni show koji počinje 1. listopada i tako nastavlja tradiciju oduševljavanja publike svakog četvrtka u Saxu. 

„Ima nešto u tome… Da se nađemo k’o ljudi, riječi malo da se druže, gdje je dobar običaj da se uzvrati, jedno drugome, onaj pravi osjećaj!“, stihovi su čudesnog dueta glazbenih legende Doris Dragović i Jacquesa koji upravo ovim riječima opisuje svrhu svoga showa kojim u ovim novim okolnostima želi, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, kroz druženje u intimnoj klupskoj atmosferi publici pružiti baš taj pravi osjećaj zajedništva, veselja, kvalitetne zabave  i stvaranja novih prijateljstava.

„Svaki četvrtak ključan je za vaše dobro raspoloženje! Bit će to moja osnovna misao vodilja u kreiranju večeri tijekom kojih ću ugostiti svoje drage kolege i pokušati ih predstaviti u svjetlu kojim sjaje u mome životu; bit će tu i puno vrhunske glazbe uživo, prepričavanja dogodovština, obilje dobroga i zdravoga humora; ukratko – ljubavi, smijeha i pjesme neće nedostajati!“  Jacques najavljuje svoj show „Glavom i bradom“ koji će ekskluzivan biti i po broju posjetitelja.

Svakog četvrtka od 20 sati, stotinu posjetitelja moći će uživati na novonormalnom druženja sa Jacquesom, a svoja mjesta mogu rezervirati putem e-maila klub@sax-zg.hr ili na broj telefona 092 167 5283. Ulaznice po cijeni od 70 kn moći će se kupiti na ulazu u klub. 

„Posebno me veseli što će mjesto našeg ponovnog susreta biti SAX! Upravo sam tu započeo svoju profesionalnu karijeru prije točno 20 godina i tijekom posljednjih desetak godina primio sam na stotine poruka ljudi koji su redovito, svakoga četvrtka, putovali s nama na čarobna glazbena putovanja i sve ovo vrijeme s nestrpljenjem čekali povratak u našu bazu. Neopisiva je čast kada obilježiš nečije glazbeno odrastanje, kada te netko percipira ‘svojim’ jer si bio dijelom najboljih izlazaka s društvom s faksa… I zato cijeli moj tim sa mnom i u ovim vremenima hrabro i oprezno, s punim poštovanjem prema publici, radi na showu koji će, siguran sam, spajati ljude, pružiti im nezaboravne trenutke i stvarati uspomene koje će nas inspirirati i voditi u zdravije i bolje sutra! Ovaj show nije samo još jedna svirka, ovo će biti puno više od toga – vidimo se svakoga četvrtka u našem SAXu; čekam vas na staroj lokaciji glavom i bradom!“ stoji u Jacquesovu pozivu na ovaj originalan i novonormalan show na kojem će ga publika moći upoznati izbliza, u nekim novim ulogama, i osobnije no ikada!

 

Program će se održavati uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka, a broj ulaznica je ograničen. Prilikom ulaska u klub posjetiteljima će se mjeriti temperatura i obavezna je dezinfekcija ruku. Prostor kluba bit će prilagođen mjerama socijalne distance, a stolovi i stolci se ne smiju pomicati.

More in pop!mix/najave

To Top