Connect with us

POP!MIX

Izabela Martinović u novom spotu vraća se u djetinjstvo

pop!mix/news

Izabela Martinović u novom spotu vraća se u djetinjstvo

Vrijeme karantene mnogi su glazbenici proveli stvarajući nove pjesme, a ništa drugačije nije bilo ni u slučaju Izabele Martinović.

Splitska pjevačica posebnog glasa objavila je novi singl “Zvonimirova ulica” za koji je snimila i spot, a radi se o pjesmi koja je logičan nastavak njezinih dobro znanih melodija.

Snimanje pjesme se dogodilo nakon izolacije izazvane pojavom korona virusa. Nakon tri mjeseca jedva sam dočekala da mogu ući u studio i početi rad na pjesmi, koja mi se svidjela na prvu baš po svojoj iskrenosti i nevinosti. Priča koja me vratila u tinejdžerske dane prvih ljubavi. Stoga mislim da se svatko može prepoznati u pjesmi te se prisjetiti svojih ljubavi“, ispričala je Izabela.

Pjesma prati priču o važnosti samo jednog dodira i pogleda u prolazu. Tekst je napisao Veselin Vetma i dio je njegove treće zbirke poezije koja će svjetlo dana ugledati u rujnu ove godine, a pjesmu je uglazbio njegov prijatelj, pijanist Marin Limić. Glavni i izvršni producent je Marin Krešimir Limić (Stijene) dok je miks i mastering napravio Aleksandar Valenčić. Za singl je Izabela snimila i spot, a otkrila je i pozadinu svega.

Spot je snimljen na prekrasnim lokacijama grada Solina te je autor stihova i opisao svoju priču koja je vezana za solinsku Zvonimirovu ulicu,te na otoku Čiovo kraj crkvice i svetišta Gospe od prizidnice i u svečanom salonu hotela Park Split“, kaže pjevačica. Snimatelj i redatelj spota je Boštjan Vučak iz studija “Bora” u Splitu, njezin styling je radio studio Arileo, a za šminku se pobrinula Ana Grgić, dok je frizuru radio Ivica Šuljak.

More in pop!mix/news

To Top