Connect with us

POP!MIX

Ivana Kovač uz singl “Za mene” najavljuje nastupe na festivalima

(Foto: Željko Petreš)

pop!mix/news

Ivana Kovač uz singl “Za mene” najavljuje nastupe na festivalima

Nakon što je prošle godine oduševila mnogobrojnu publiku svojim posljednjim singlom “Srećo i tugo”, Ivana Kovač je još jednom odlučila okupiti oko sebe provjereni tim koji je zasukao rukave i odradio odličan posao u novom singlu “Za mene”.

Autor glazbe je Fedor Boić koji je ujedno radio i na aranžmanu pjesme, autor teksta je Nenad Ninčević, dok je spot snimao Željko Petreš. Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Singl “Za mene” bit će predstavljen i na CMC festivalu u Vodicama gdje će Ivana nastupiti uz mnogobrojne kolege te uživo predstaviti ovaj veseli i zarazni ljetni hit.

S obzirom na to da je ista ekipa napravila veliki hit zadnji put kada su surađivali, Ivana je i ovaj put jako zadovoljna suradnjom i pjesmom u konačnici te je komentirala: “Pjesma je nastavak suradnje s Fedorom i Nenom. Vesela, ljetna, pozitivna. Jednostavno ti stavlja osmijeh na lice. Također je nastavak suradnje i sa Željkom Petrešem kao autorom spota. Ista ekipa kao i na posljednjoj pjesmi “Srećo i tugo” i na budućoj koju spremam za Splitski festival.

 

More in pop!mix/news

To Top