Connect with us

POP!MIX

Ivan Zak Kumovima napisao dirljivu ljubavnu baladu

pop!mix/scena

Ivan Zak Kumovima napisao dirljivu ljubavnu baladu

Kumovi

‘Isti je grad’ novi je singl benda Kumovi koji je napisao Ivan Zak.

‘Zaka poznajemo godinama, sretali smo se na svirkama i uvijek smo govorili da bismo voljeli da nam napiše pjesmu. Nedavno smo se opet zatekli u zajedničkom društvu i tad nam je Ivan rekao da je došlo vrijeme za naše glazbeno kumstvo. Napisao nam je i producirao predivnu ljubavnu baladu ‘Isti je grad”, rekao je pjevač Kumova, Dario Mijatović. Dodao je da je Zak pjesmom iskreno opisao osjećaje muškarca, koji ne može preboljeti bivšu ljubav.

Spot za pjesmu ‘Isti je grad’ u režiji Danijela Kovačića sniman je na zagrebačkim lokacijama poput popularnog Hendrixova mosta.

Kumovi su na estradi već pet godina, a uskoro im izlazi i drugi album u izdanju Croatia Recordsa, na kojem će se naći i ova Zakova autorska pjesma. Snimali su je u njegovu novootvorenom glazbenom studiju u Jastrebarskom. ‘Kumove poštujem kao glazbenike, a ponajviše kao ljude jer se neizmjerno trude da uspiju. Podsjećaju me na moje početke na glazbenoj sceni i znam koliko je teško uspjeti u ovom poslu. Pjesma ‘Isti je grad’ nabijena je emocijama, koje su Kumovi odlično prenijeli’, rekao je autor stihova i glazbe Ivan Volarić Zak.

Iako je ovo prva suradnja Zaka i Kumova, dečki smatraju da nije nikako posljednja jer su se već pomalo udomaćili u Ivanovu studiju ‘La Bamba’.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: how to rank my website in google search

  2. Pingback: 먹튀검증-342

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =

More in pop!mix/scena

To Top