Connect with us

POP!MIX

Ivan Ivanković predstavlja singl “Bijeg od sjećanja”

pop!mix/scena

Ivan Ivanković predstavlja singl “Bijeg od sjećanja”

Pjevač i gitarist Ivan Ivanković već je dugi niz godina prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni. Iznimno sviračko umijeće omogućilo mu je angažmane na pozornicama velikih dvorana i stadiona koje je dijelio s najvećim imenima hrvatske glazbene scene. Singl “Bijeg od sjećanja” autora Marija Vestića i Ive Rešića doživio je kao priliku za pokazivanje svih svojih kvaliteta i važan korak u samostalnoj karijeri. Ovu emotivnu pop rock baladu baziranu na snažnim gitarskim riffovima i vokalnim dionicama prati sjajan spot redatelja Darija Lepoglavca.

“Velika mi je čast što su ovu pjesmu za mene napisala dva velika autora kao što su Mario Vestić, autor velikih hitova Opće Opasnosti i Najboljih hrvatskih tamburaša te njegov kolega Ivo Rešić, sjajni tekstopisac iz Županje. Aranžmanski dio potpisujemo Duje Ivić, s kojim sam proveo godine u bendu Marka Perkovića Thompsona, i ja. Riječ je o baladi snažne emocije i modernog zvuka, a iskreno se nadam se da će se svidjeti publici.” – rekao je Ivan.

Ivan Ivanković snimio je tri samostalna hard rock albuma na engleskom jeziku, a s pjesmom “Bijeg od sjećanja” zasigurno će doprijeti do velikog broja domaće i regionalne publike.

More in pop!mix/scena

To Top