Connect with us

POP!MIX

HRT donosi novu top ljestvicu najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene

pop!mix/bizz

HRT donosi novu top ljestvicu najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene

HRT donosi novu top ljestvicu najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene

Od subote, 15. rujna na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 19.15 sati započinje emitiranje nove glazbene emisije Glazbeni Top20. Svake subote u večernjem terminu emisija će donositi pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene. 

U svakome izdanju četrdesetpetominutna emisija će ugostiti dva glazbena gosta koji će se osvrnuti na trenutnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti sve novitete svog rada i prokomentirati tjednu ljestvicu. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene, u opuštenom ugođaju te uz zanimljive razgovore i zabavne igre, gosti će komentirati i sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.

Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru koje se prate putem servisa FokusKontrol. Sustav FokusKontrol na dnevnoj bazi bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radio postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate emitiranja na temelju kojih se formira tjedna top lista najemitiranijih singlova.

Kao voditeljicu emisije Glazbeni Top20 upoznat ćemo Anamariju Stišćak kojoj je ovo prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Emisija je novi projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza koji nakon uspješne realizacije glazbene emisije PopRock.hr koja se od svibnja 2017. godine na HTV-u emitira svakoga radnog dana, nastavlja s ciljem promicanja i popularizacije hrvatske glazbe. Glazbenu emisiju Glazbeni Top20 možete pratiti subotom na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.15 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/bizz

To Top