Connect with us

POP!MIX

Hari Rončević predstavlja novi album i najavljuje veliki zagrebački koncert u Bestu

pop!mix/najave

Hari Rončević predstavlja novi album i najavljuje veliki zagrebački koncert u Bestu

Hari Rončević, foto: Željko Petreš

Harija Rončevića jednostavno, ne možete ne voljeti. Riječ je o glazbeniku ali i čovjeku, koji je kroz svoje pjesme ali i osobnošću, nenametljivo prisutan u vašim srcima. Nepopravljivo romantičan, što se najbolje osjeti u svim njegovim tekstovima, Hari  je karakterom, ali i iznimnom kvalitetom jedan od najosebujnijih glazbenika na sceni. Bez obzira pjeva li uz podršku klape, gudačkog orkestra ili pak banda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i ustinu posebno. Upravo takvo glazbeno putovanje Hari Rončević predstavlja vam ovih dana u obliku novog albuma.

Nakon live izdanja ‘Kad zapiva Dalmacija‘ kojim je ovjekovječio svoje sad već legendarne nastupe u zagrebačkom Lisinskom, novi nosač zvuka ‘Da napišeš na nebu‘, prvi je Harijev samostalni, studijski album u izdanju Hit Recordsa.

“Riječ je na neki način, o kolekciji najvećih hitova, jer su sve pjesme sa albuma, izdane u protekle tri godine kao singlovi. Ovo je i svojevrsni rezime mog osobnog festivalskog rada, obzirom sam sa svim pjesmama nastupao na splitskom ili zagrebačkom festivalu, gdje sam nadam se ostavio pozitivan trag.”, istaknuo je Hari.

Naslovnica novog albuma

Novi album donosi osam pjesama, sve redom hit singlove, od naslovnog ‘Da napišeš na nebu‘, preko ‘Kad zapiva Dalmacija‘ i ‘Moja kraljice‘ do posljednje uspješnice ‘Iden na to more veliko‘. Uz samog Harija koji potpisuje glazbu i tekst, na svim skladbama radila je provjerena ekipa s kojom godinama surađuje.

“Vjerujem kako će moja publika poželjeti u svojim glazbenim kolekcijama imati upravo jedno ovakvo izdanje. Zašto baš naziv albuma ‘Da napišeš na nebu’? Osobno, to mi je najbolja pjesma, i zbog toga sam izabrao istoimeni naslov, dok će svatko nakon što posluša pjesme, odabrati svog favorita.”, zaključio je Hari.

Sve pjesme sa novog albuma imate prigodu slušati uživo, već danas 23.11. u 20 sati, na velikom zagrebačkom koncertu Harija Rončevića u klubu The Best. Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, a ulaznice po cijeni od 60kn, nabavite u sustavu Eventim.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/najave

To Top