Connect with us

POP!MIX

Grupa Komuna baladom poručuje: Ljubav će uvijek naći put

Grupa Komuna baladom poručuje: Ljubav će uvijek naći put

Članovi grupe Komuna smatrali su pjesmu Ljubav će uvijek naći put onom koja će najaviti njihov studijski album ne sluteći kako će se njen naslov itekako uklopiti u situaciju u kojoj se trenutačno nalazi cijeli svijet.

Uz poruke #ostanidoma i kadrove članova Komune koji su se snimali iz svog doma nastao je spot u režiji Dragane Kajtazović Šenkovski i produkciji Stella Film-a.

Ova je pjesma nastala puno prije ove borbe s opakim virusom, ali je njen naslov itekako primjenjiv i sada. Ovim videom želimo poručiti svima da je odgovornost sada najvažnija, a ljubav će nam dati potrebnu snagu da izdržimo i pobjedimo ovog nevidljivog neprijatelja. Samo hrabro dalje“, poručio je autor pjesme i pjevač grupe Komuna, Mirko Šenkovski Geronimo.

Iako je Mirko Šenkovski jedan od najtraženijih autora u regiji, u želji da se vrati svojim rock korijenima, osnovao je bend koji uz njega čine respektabilni glazbenici: gitaristi Emir Hot i Dragomir Herendić Dragianni, klavijaturista Igor Matković, basist Zvjezdan Marjanović i bubnjar Damir Bumbar Sinanović.

Nova pjesma Ljubav će uvijek naći put, sjajna je rock balada i njihov ujedno sedmi singl. Podsjetimo, dosad su objavili singlove: FaraoniUtjehaBože čuvaj moju braću, a u suradnji s kolegama nastali su singlovi Fatma feat. LeoHimna feat. Medley Teatar i Don Bambino dok su u pjesmi Kad padnu mostovi ugostili nekoliko vrhunskih glazbenika, Kikija Lesendrića, Mladena Vojičića TifuZeleta LipovačuTonija Jankovića i Zorana Predina.

More in pop!mix/news

To Top