Connect with us

POP!MIX

Grupa Buđenje predstavila remix hit singla “Budi moja”

pop!mix/news

Grupa Buđenje predstavila remix hit singla “Budi moja”

Grupa Buđenje predstavila remix hit singla “Budi moja”

Dva mjeseca od objavljivanja, pop rock grupa Buđenje predstavlja remix hit singla ‘Budi moja’ koji je osvojio radijske i televizijske etere.

Ovaj sjajan remix, kao i sve što Buđenje, predvođeno kreativnim Darkom Bakićem u posljednje vrijeme objavljuje, produkcijski stoji uz bok sa svjetskim klupskim hitovima te otkriva neke nove glazbene smjerove koji donose svježinu u hrvatsku glazbu.

Buđenje remixom hita ‘Budi moja’ nastavlja iznimno uspješnu 2017. godinu u kojoj su objavili još jedan izvrstan singl – ‘Samo ti, samo ja’ proveo je više od pola godine na vrhu HR Top 40 liste. Nastupili su u Areni Pula kao predgrupa glazbenom velikanu Stingu te su osvojili nagradu Hrvatske diskografske udruge za bend godine.

Remix pjesme za koji je zaslužan Igor Ivanović, svestrani producent i klavijaturist benda, najbolji je poziv na veliki koncert Buđenja u klubu Boogaloo 3. veljače na kojem će ugostiti odlične Sunnysiderse koje predvodi Boris Hrepić, jedan od osnivača legendarne Daleke Obale. Definitvno koncert koji ne smijete propustiti i na kojem ćete, osim u starim hitovima, uživati i u njihovom novom zvuku koji privlači pažnju sve većeg broja poklonika kvalitetne klupske glazbe.

More in pop!mix/news

To Top