Connect with us

POP!MIX

Filip Pintar je “Očaran”

pop!mix/news

Filip Pintar je “Očaran”

(Foto: Duje Miliša)

Filip Pintar je “Očaran”

Dvadesetjednogodišnji glazbenik, Filip Pintar, potaknut osobnim iskustvima, ali i iskustvima svojih prijatelja, odlučio je napraviti pjesmu za sve mladiće, koji su barem jednom bili očarani onom jednom posebno djevojkom, ali i za sve te djevojke, zbog kojih nastaje „kaos u glavi“.

“Proteklih mjeseci sam prolazi kroz razne situacije s curama, a u razgovorim s frendovima sam shvatio da i oni prolaze kroz slična iskustva. Uvijek se nađe ona jedna cura koja ti zamuti razum i očara srce pa je pjesmu došla sasvim prirodno. Ako je suditi po situacijama u kojima su se našli moji frendovi, a i ja osobno, čini mi se da bi moji vršnjaci ovu pjesmu mogli doživjeti kao svoje iskustvo, da ne kažem himnu.” – uz smijeh objašnjava Filip.

Filipa Pintara smo imali prilike najbolje zapamtiti kroz njegove, do sada najuspješnije, singlove “Ti si dar s neba” i „Blago svijeta“, koji su nedugo nakon objavljivanja osvanuli na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Glazbu i stihove za pjesmu i ovaj je put napisao u suradnji s Malekom, autorom s kojim surađuje gotovo na svim svojim pjesmama, a za aranžman je zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Decentnim pratećim vokalima singl je začinila Elma, frontmanica sastava FilmMusicOrkestar, a posao masteriranja Filip je prepustio dansko producentu Fredu Milleru, koji je značajno doprinio završnome zvuku pjesme.

Očaran” prati zanimljiv i ne baš uobičajeni lyric video, ispunjen scenama koje dodatno pridonose atmosferi pjesme. Za ovaj interesantni video uradak zaslužan je redatelja i snimatelja Duje Miliša.

“Ovo je moj prvi lyric video i mogu reći da sam ponosan na Duju, jer je napravio baš ono što sam zamišljao pa čak i bolje. Uspio je dočarati upravo ono o čemu pjesma govori i napraviti video koji,  bez obzira što je riječ o lyric videu, poželim ponovno pogledati. Zahvalan sam svima koji su sudjelovali i dali svoj pečat u ostvarenju ove pjesme.” – nadodaje Filip.

More in pop!mix/news

To Top