Connect with us

POP!MIX

Elio Pisak donosi ljubavnu priču u spotu za pjesmu “Pitam se”

pop!mix/news

Elio Pisak donosi ljubavnu priču u spotu za pjesmu “Pitam se”

Elio Pisak, najpopularniji istarski glazbenik kojeg zbog svog zaštitnog znaka, brkova, mnogi zovu i istarskim Mišom Kovačem, svoje obožavatelje počastio je novom pjesmom i video spotom Pitam se.

Elio potpisuje glazbu i tekst pjesme dok se za aranžman pobrinuo Janoš Feher.

Ljubavna priča pretočena je u zanimljiv spot snimljen u Kastvu, Opatiji i Crkivenici. U spotu se uz Božidara Habeka pojavljuje i Tamara Smerlado, atraktivna plavuša kojoj je Elio dodijelio glavnu ulogu i u prethodnom spotu Plamen stare ljubavi. Video, montažu i scenarij novog video spota odradili su Alen Horvatić i Mario Damjanović (DMC produkcija).

Elio je od malih nogu sanjao da će biti ono što je sada, a u svojoj je karijeri surađivao s mnogim poznatim skladateljima poput Đorđa Novkovića, Zrinka Tutića i Rajka Dujmića. Vlasnik je nekoliko zlatnih ploča, a po ostvarenim nakladama svojih albuma spada u najuspješnije hrvatske izvođače. U svojoj glazbenoj karijeri Elio Pisak je otpjevao mnogobrojne hitove kao što su  L’armonica triestina, Con la supa Istriana, Niti vino, nit’ rakija, Ciao Amici, Daj mi, daj, Marina, Diže mi se,  Dobra ti večer ljubavi, Šoldi su vajka u modi i mnoge druge.

More in pop!mix/news

To Top