Connect with us

POP!MIX

Ekskluzivna koncertna promocija albuma “Veronautika”

pop!mix/najave

Ekskluzivna koncertna promocija albuma “Veronautika”

Nikola Vranjković će ovog četvrtka, 23. svibnja u klubu Sax sa svojim bendom održati ekskluzivan koncert u Zagrebu. Premijerni nastup u Hrvatskoj ujedno će biti i promocija njegovog dvostrukog albuma “Veronautika” koji je objavljen i u izdanju Croatia Recordsa.

Nikola Vranjković svestrani je beogradski umjetnik: rock glazbenik, autor i skladatelj, pjesnik i glazbeni producent. Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od 25 godina.

Više od jednog desetljeća bio je ključna autorska ličnost benda Block Out s kojim je snimio četiri studijska albuma. Prije posljednjeg albuma s Block Outom, Vranjković 2001. godine objavljuje svoje prvi prvo samostalno izdanje “Zaovdeilizaponeti”, a nakon raspada matičnog benda objavljuje mini album i istoimenu knjigu “Bremeplov” (2014.). Dobitnik je nagrade “Strune od svetla” koja se dodjeljuje za poseban doprinos afirmaciji pjesničke riječi u rock i blues glazbi, a pored vlastitih glazbenih projekta , kao renomirani glazbenik, koncertni audio inženjer i producent surađuje s brojnim istaknutim glazbenicima. Dvostruki album “Veronautika”, nazvan po pjesmi snimljenoj s Damirom Martinovićem Mrletom iz riječke grupe Let3, objavljen je 2017. godine.

“Veronautika” je iznimno hvaljeni album na koji se čekalo se cijelo desetljeće; proglašen je jednim od najboljih regionalnih albuma, a uskoro će biti dostupan i u izdanju vodeće hrvatske diskografske kuće, Croatia Records. Priliku za čuti album uživo imamo već ovaj tjedan!

Dugo se čekao i zagrebački koncert Nikole Vranjkovića, no i to čekanje bliži se kraju.
Ekskluzivno koncertno predstavljanje i promocija albuma “Veronautika” održat će se 23. svibnja u klubu Sax gdje će Nikola sa svojim bendom dočarati srž samih pjesama, punoću glazbe i iskrene emocije koje album nosi. Osim pjesama s novog albuma tijekom ove ekskluzivne koncertne večeri, Nikola Vranjković će predstaviti i presjek najvažnijih pjesama koje su obilježile dosadašnjih 25 godina njegove karijere. 

“U posljednje tri godine odsvirali smo više od sto koncerata na kojima smo uživali. Nadam se da će nam i ovaj zagrebački ostati u lijepom sjećanju. Vidimo se 23.5.u Saxu!”– osobno je pozvao Nikola.

Premijerno gostovanje u Hrvatskoj prava je prilika za upoznati se s opusom ovog glazbenog genijalca! Ne propustite! 

Broj ulaznica je ograničen. Po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna ulaznice je moguće kupiti u Saxu tijekom radnog vremena kluba. Ukoliko ne budu rasprodane ulaznice će na dan koncerta (23. svibnja), po cijeni od 100 kuna, biti dostupne na ulazu u klub.

More in pop!mix/najave

To Top