Connect with us

POP!MIX

Edo Maajka klupskim koncertom predstavio novi album ‘Put u plus’

pop!mix/izvještaji

Edo Maajka klupskim koncertom predstavio novi album ‘Put u plus’

(Foto: Emanuela Tomino)

Edo Maajka klupskim koncertom predstavio novi album ‘Put u plus’

Jučer je u zagrebačkom Vintage Industrial baru Edo Maajka medijima, fanovima i prijateljima predstavio svoj novi album ‘Put u plus’ te njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje.

U toplini klupskog prostora Vintage Industrial Bara Maajka je još jednom je sve prisutne podsjetio zašto je jedan od najuspješnijih glazbenika regije. Uz savršeno usklađeni bend koji čine Yogi Lonich (gitara), Mario Rašić (bas), Mirsad Dalipi (bubanj), Edo Maajka je energijom, scenskom dominacijom, vještinom repanja i odličnom interpretacijom oduševio publiku.

(foto: Emanuela Tomino, Mixer.hr)

U nastupu koji je trajao više od sat vremena predstavio je hit singlove s novog albuma poput pjesama ‘No pasaran’ posvećene borbi protiv rastućeg, globalnog radikalizma, ljubavne ‘Ne mogu disat’, zanimljive ode svim drugačijima ‘Izdajničko kolo’, hipnotičke ‘Dolazim i odlazim’ te odlične ‘Bolje je bolje’. Niz glazbenih noviteta zaokružio je miksom starih hitova  u kojem su se našle pjesme ‘Jebo vladu’, ‘Bomba!’, ‘No sikiriki’ koje je publika pjevala u glas sa poznatim reperom. Uz zahvalu svim prisutnima, Edo Maajka je najavio i sljedeće veliko druženje sa svojom publikom – koncertom u Dom sportova koji će se održati u novom terminu 16.11. 

Novim albumom  Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji u kombinaciji vrsnog repanja i čvrstih gitarskih rifova zvuči poput odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja. U tom smislu mogu se očekivati i novi poklonici njegova zvuka kojeg suvereno predstavlja i činjenicom kako je sam, po prvi puta, u ulozi svojeg glazbenog producenta. Kako zvuči novi Edo, publika i kritika moći će čuti na velikom glazbenom spektaklu u Domu Sportova.

More in pop!mix/izvještaji

To Top