Connect with us

POP!MIX

Dražen Čuturić #OdSobeDoSobe izvodi svoju pjesmu “Vrijeme je za nadanje”

pop!mix/news

Dražen Čuturić #OdSobeDoSobe izvodi svoju pjesmu “Vrijeme je za nadanje”

Dražen Čuturić #OdSobeDoSobe izvodi svoju pjesmu “Vrijeme je za nadanje”

Glazbene izvedbe iz domova naših glazbenika ostat će podsjetnik na vremena koja definitivno nisu bila lijepa, ali su donijela određeno zajedništvo, kako to obično i bude u teškim vremenima.  Glazbeni život vraća se pomalo u normalu, ali glazbenici nastavljaju s mini koncertima samo za nas. Nakon Tončija Huljića, Gorana Karana, Luke Nižetića, Vatre, Giuliana, Antonije Šole, Šime Jovanovca, Damira Kedže i mnogih drugi, ovaj tjedan započeli smo uz Kim Verson, danas nam svira Dražen Čuturić dok će tjedan zaključiti Dina Rizvić.

Glazbenik Dražen Čuturić izvodi svoju pjesmu Vrijeme je za nadanje, a možete ga pogledati večeras točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera:

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Kim, Dražena Čuturića i Dinu Rizvić, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top