Connect with us

POP!MIX

Damir Kedžo #OdSobeDoSobe donosi aktualnu pobjednicu Dore!

pop!mix/news

Damir Kedžo #OdSobeDoSobe donosi aktualnu pobjednicu Dore!

Započinje novi tjedan i započinje novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe.

Danas nam dan uljepšava – Damir Kedžo! Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera pogledajte i poslušajte dvije Kedžine pjesme – aktualnu pobjednicu Dore Divlji vjetre i pjesmu Poljubi me sad.

Kedžo kao i svi hrvatski glazbenici dane u karanteni krati pjevajući, svirajući i družeći se putem društvenih mreža sa svojim fanovima. U prošlotjednom izdanju još jednog projekta pod palicom Unisona – „Kad sve ovo završi, prvo ću…“ otkrio nam je kako jedva čeka vidjeti svoju obitelj na Krku i vratiti se u studio snimati nove pjesme s kolegama glazbenicima.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Tončija Huljića, Giuliana, Antonije Šole, Šime Jovanovca, Mie Dimšić i drugih.

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Damira Kedžu, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading

More in pop!mix/news

To Top