Connect with us

POP!MIX

Bruno Krajcar i kći Veronika u duetu donose ohrabrujuću i optimističnu poruku

pop!mix/news

Bruno Krajcar i kći Veronika u duetu donose ohrabrujuću i optimističnu poruku

Svestrani pulski glazbenik, skladatelj, tekstopisac i kantautor predstavlja nam se novim singlom na početku ljeta, a u vremenu neizvjesnosti uzrokovane koronavirusom.

Kao što i ime kaže – “Sve će biti dobro” – pjesma je to s dubokom moralnom porukom koja kroz svoju jednostavnost i čistoću potencijalnog evergreena donosi svima nama danas tako potrebnu poruku da sve će biti dobro.

Bruni se u pjevanju priključila i iznimno glazbeno talentirana 8-godišnja kćerka Veronika. U produkciji pjesme snimanjem, sviranjem i pjevanjem pridružio im se i dugogodišnji Brunin suradnik, vrsni glazbenik Mauro Giorgi.

Singl prati i lepršavi video spot za čiji scenarij, montažu i režiju su zaslužne studentica završne godine na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Ivori Sošić i Elizabeta Ružić – studentica završne godine na Odsjeku za film, nove medije i animaciju pri Umjetničkoj akademiji u Splitu.

Koncept ovog spota temelji se na klasičnom motivu borbe dobra i zla, ali i nadu u bolje sutra. Kroz spot smo pokušale dočarati lagodnu atmosferu bezbrižnosti, ali i njenu protutežu – traganje u tami za boljim. Htjele smo da spot nije previše tmuran s obzirom na prisutnost dječjeg glasa ali da se i dalje osjeti ta težina, a to smo postigli da protagonisti gledajući kroz objektiv Super8 kamere vide prizore koji su nažalost realnost čovjekove pohlepe i egoizma prema prirodi i drugim ljudima.

 

Kasnije u spotu izlaze iz šume u kojoj su tražili dobro, a to su i našli, utočište u ljubavi između oca i kćeri, znajući da dok imaju jedan drugoga mogu pobijediti sve zlo ovog svijeta.”, ispričale su autorice spota

More in pop!mix/news

To Top