Connect with us

POP!MIX

“Brod za nabolje” – nova pjesma Doris Dragović nakon četiri godine

pop!mix/scena

“Brod za nabolje” – nova pjesma Doris Dragović nakon četiri godine

Splitska glazbena diva Doris Dragović uoči velikog koncerta u Areni Zagreb predstavila je potpuno novu pjesmu “Brod za nabolje”. Glazbe i teksta prihvatio se sjajni Ivan Huljić, dok Leo Škaro potpisuje aranžman. Prekrasna balada dobila je i video spot, a kombinaciju crno-bijelih kadrova Doris i senzualnih kadrova u boji balerine Mateje Milas napravio je redatelj Vojan Koceić. Zanimljivo je kako je spot sniman u potpunosti ispred zelene podloge i to u samo jednom danu, tako da je redatelj pokazao i pravo umijeće post produkcije.

Spot je u nešto manje od 24 sata već premašio brojku od 30 tisuća pregleda što govori samo jedno – publika je željna Doris Dragović i njezine glazbe, kako onih vječnih hitova s kojima je došla na sami tron hrvatske glazbe, tako i novih uradaka s kojima će osvojiti i neke nove generacije. Prelijepa Doris zavladala je video spotom u blistavom izdanju, baš poput balerine, stoga je redatelj imao lak zadatak tijekom snimanja kadrova.

S ovom pjesmom, prvom u četiri godine, Doris Dragović stat će 30. studenog na najveću hrvatsku pozornicu u Areni Zagreb. Time će poput najvećih zvijezda regije nastupiti pred najvećim brojem publike do sada i još jednom potvrditi status glazbene dive.

More in pop!mix/scena

To Top