Connect with us

POP!MIX

Bojan Jambrošić u crtiću – “Roza, ti i ja”!

pop!mix/news

Bojan Jambrošić u crtiću – “Roza, ti i ja”!

Bojana Jambrošića dosad smo vidjeli kako uspješno plovi u svim granama umjetnosti – glazbom se bavi već punih deset godina, plesačko umijeće nam je pokazao u Plesu sa zvijezdama, talent za transformacije u Tvoje lice zvuči poznato, a ulogu mentora u showu Zvijezde pjevaju.

Autor je glazbe i jedan od glavnih likova u odličnom dječjem mjuziklu “Mi o vuku”, a jedna od stvari koja ga iznimno veseli i u kojoj uživa je sinkroznizacija animiranih filmova. Otud se, između ostalog, rodila ideja za novi projekt kojim nas je odlučio iznenaditi – “Roza, ti i ja”.

 

Riječ je o zabavno-edukativnom crtiću čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja.

“Crtati i animirati crtiće sam počeo još prije nekoliko godina kada je mojim nećacima trebalo smisliti neki crtić za njihovu omiljenu pjesmicu. Od tada sam napravio nekoliko dječjih pjesmica i crtića koji bilježe miljunske preglede. Kako zbog ove situacije imam više slobodnog vremena, odlučio sam se poigrati i napraviti malo duži crtić s više pjesmica, zanimljivom i poučnom tematikom koja bi ujedno mogla i razveseliti klince.” – kaže Bojan.

Bojan je ovaj itekako zahtjevan projekt napravio potpuno sam: “Za ovo mi je bilo potrebno dosta vremena jer sam sâm odradio posao koji inače radi najmanje petnaestak ljudi; od crtanja, animacije, glazbe, aranžmana, snimanja, montiranja i naravno, glume i pjevanja. U cijelom procesu mi je definitivno puno pomoglo četverogodišnje iskustvo u sinkronizaciji crtića.”

Raditi s djecom i za djecu Bojana iznimno veseli, a izmamiti osmijeh na dječje lice svakome je najveća nagrada. Neka vašim mališanima bar dio vremena u trenutnoj izolaciji protekne uz pjesmu, ples i zabavno učenje s Bojanom i nestašnom Rozom!

 

More in pop!mix/news

To Top