Connect with us

POP!MIX

Bojan Jambrošić obilježio deset godina karijere

Foto | Goran Berović

pop!mix/izvještaji

Bojan Jambrošić obilježio deset godina karijere

Deset godina glazbene karijere bio je povod odličnom koncertu kojeg je Bojan Jambrošić u petak održao u zagrebačkom History clubu.

Bojanova uvodna riječ dala je naslutiti da nas očekuje raspjevana i rasplesana večer, što se u potpunosti i ostvarilo. Velikim hitom ‘Hajdemo zajedno’ započeo je gotovo dvosatni koncert tijekom kojeg je Bojan predstavio neke od svojih najpoznatijih pjesama, između ostalih, ‘Preko ruba vremena’‘Voli me još ovu noć’ i ‘Jedna i jedina’.

Pozoricu je dijelio s iskusnim bendom u sastavu Jan Šinjor Cvetković (gitara), Darko Vlahović (bas), Andrea Marković (bubanj), Fran Šokić (klavijature) i Ana Radelić (back vokal), koja je s Bojanom izvela i dva dueta, ‘Bez mene sretnija’ i ‘Vrijeme predaje’. Uz njih, tijekom večeri su mu se pridružile i glazbene gošće Manuela Svorcan, s kojom je otpjevao ‘Voli me još ovu noć’Kim Verson u izvedbi pjesme ‘Nismo uzalud ovom cestom hodali’ te Ashley Colburn u veselom duetu ‘Zadnja stanica’.

Svestrani Čakovčanin iznimnih vokalnih sposobnosti nije skrivao iskrene emocije, u potpunosti se prepustio i uživao u svakoj minuti koncerta, a uz ovacije i sudjelovanje publike, atmosfera je ključala od početka do kraja!

Kojim god smjerom krene, Bojan se instinktivno prilagođava, savršeno interpretira aposlutno svaki žanr, a da je tomu tako, pokazao je i premijernom izvedbom novog singla ‘Plavi mjesec’, nastalog u suradnji s mladim glazbenikom Luigijem Kotlarom, poznatim i kao DJ Alvize. Doista sasvim drugačiji od svega po čemu znamo Bojana, ‘Plavi mjesec’ je imao uspješno premijerno predstavljanje, a sada slijedi osvajanje radijskog etera!

„Koncert je nadmašio sva moja očekivanja! Prepun History club, u kojem su svi zajedno sa mnom pjevali plesali i zabavljali se uz moje pjesme, dali su mi do znanja zašto i nakon 10 godina pjevam i radim glazbu. Večer je bila ispunjena pozitivnom energijom i emocijama od prve do zadnje pjesme i ja sam uživao. Hvala na svakom pljesku, riječi podrške i zagrljaju i hvala svima koji su bili dio te večeri i uspjeli je učiniti nezaboravnim dijelom mog života.“ – podijelio je Bojan.

I doista, obilježavanje prvih deset godina karijere nije moglo bolje proći. Bojanova srčanost, predanost, pozitiva koju širi gdje god se pojavi i izniman trud koji ulaže u sve što radi, nagrađeni su i okrunjeni ovim slavljeničkim koncertom.

Foto | Goran Berović

More in pop!mix/izvještaji

To Top