Connect with us

POP!MIX

Beta Sudar i Roko Vušković osvajaju top liste

pop!mix/news

Beta Sudar i Roko Vušković osvajaju top liste

Beta Sudar i Roko Vušković osvajaju top liste

“Oduševljeni smo i zahvalni svim glazbenim urednicima što pjesmu puštaju i omogućuju da ju čuje i zavoli publika iz svih dijelova Hrvatske. Dobivamo puno poruka i mailova, reakcije ljudi su fenomenalne, javljaju nam da se pronalaze u stihovima, jedna ih je djevojka čak uokvirila i darovala svom zaručniku prije vjenčanja.”

Mladi, zgodni i talentirani glazabenici Beta Sudar i Roko Vušković ne kriju veselje zbog uspjeha njihove zajedničke pjesme „Ima boljih“ koja je u samo tjedan dana od objave dospjela na sve nacionalne top liste najslušanijih singlova – Hr top 40 Hrvatske diskografske udruge, Glazbeni top 20 HDS Zampa te CMC Top 40.

Osim životnog teksta i pamtljive melodije renomiranog autora i producenta Predraga Martinjaka s kojim oboje surađuju, za uspjeh pjesme zaslužan je i spoj njihovih dojmljivih vokala te  mladenačka pozitivna energija kojom zrače. Nije onda čudno da ih često pitaju krije li se iza njihovog glazbenog i onaj ljubavni spoj, ali na takve upite samo smješkom odgovaraju da ih veže isključivo veliko prijateljstvo koje se dodatno produbilo na zajedničkim putovanjima na kojima promoviraju pjesmu sa željom da dopre do što više ljudi. Oboje su koncentrirani isključivo na glazbu jer žele ostaviti trag na sceni kvalitetnim pjesmama.

Ako još niste, poslušajte ovaj duet koji je pravo osvježenje na domaćoj estradi, a pjesmu prati predivan videospot sniman na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba.

More in pop!mix/news

To Top