Connect with us

POP!MIX

Benny Blanco, Selena Gomez, Tainy i J Balvin predstavili video za singl „I Can’t Get Enough“

(Fotografije: Universal Music promo)

Benny Blanco, Selena Gomez, Tainy i J Balvin predstavili video za singl „I Can’t Get Enough“

Fantastična ekipa koju čine Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez i J Balvin svoj nedavno predstavljeni hit-singl „I Can’t Get Enough“ upotpunila je pratećim pidžama videospotom.

Za režiju videa zaslužan je Jake Schreier, a video je u manje od 24 sata od objave prikupio više od 2 milijuna YouTube pregleda. Osim što je za potrebe snimanja napravljen jedan od najvećih kreveta ikad, četvorka je spot uspješno snimila u jednom kadru, što s obzirom na spontana spoticanja i padove po krevetu, video čini izuzetno simpatičnim.

„Ne mogu vjerovati da smo video uspjeli snimiti u jednom kadru – bez obzira na moje padanje“, napisala je Selena Gomez na svom  Instagramu.

Benny Blanco i Tainy su s radom na pjesmi „I Can’t Get Enough“ započeli krajem prošle godine, nakon čega su im se u tome pridružili planetarno popularni Selena Gomez i J Balvin. „Vrlo sam uzbuđen zbog ove pjesme! Svi smo od prve sekunde uživali u snimanju, a uvjeren sam da će i glazbeni fanovi diljem svijeta uživati u ovoj pjesmi“ izjavio je Tainy povodom objave novog singla, i nije pogriješio u toj procjeni – pjesma je već ostvarila više od 2 milijuna globalnih Spotify streamova, a u Hrvatskoj se nalazi na #11 Deezerove dnevne Top 100 liste najslušanijih pjesama.

„I Can’t Get Enough“ prva je pjesma na kojoj je Blanco radio nakon objave debitantskog albuma „Friends Keep Secrets“ koji se smjestio na samom vrhu Billboardove Hot 100 ljestvice. Na albumu se našla i pjesma „Eastside“ na kojoj gostuju američki glazbenici Halsey i Khalid. Iako je tek napunio trideset godina, Benny Blanco je zaslužan za neke od najvećih hitova današnjih pop zvijezda. Na popisu glazbenika s kojima je surađivao nalaze se i Rihanna („Diamonds“) i Katy Perry („Teenage Dream“). Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, među kojima se ističu četiri nagrade Grammy i BMI nagrada u kategoriji Kantautora godine.

Singl „I Can’t Get Enough“ i u Hrvatskoj svira u radijskom eteru, a može se slušati i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi.

More in pop!mix/news

To Top