Connect with us

POP!MIX

Ariana Grande i Sam Smith objavili nove albume

pop!mix/bizz

Ariana Grande i Sam Smith objavili nove albume

Naslovna fotografija: Promo

Ariana Grande i Sam Smith objavili nove albume

Tjedan dana nakon što je predstavila pjesmu „positions“Ariana Grande objavila je istoimeni album na kojem se našlo 14 pjesama, među njima i dueti s velikim glazbenim imenima kao što su Doja Cat i The Weeknd. Slušajte album na digitalnim glazbenim platformama: umhr.lnk.to/AGpositions 

Ne mogu odabrati najdražu pjesmu, sve se savršeno poklapaju“, komentirala je nakon otkrivanja njihovih naziva te nadodala: „Ovo je iz puno razloga najdraži projekt na kojem sam radila, jedva čekam da ga poslušate. Hvala vam na ljubavi i podršci, to mi jako puno znači.“

Foto: Dave Meyers

Pop miljenica svoj je šesti studijski album najavila sredinom listopada i sa svojim fanovima odbrojavala dane do njegove objave. U međuvremenu je podijelila vodeći singl i spot, u kojem je prikazana u ulozi predsjednice SAD-a, a koji je do danas pregledan više od 50 milijuna puta.

Foto: Dave Meyers

Album „Positions“ treće je Arianino studijsko izdanje u posljednje tri godine; prethodili su mu „thank u, next“ i „Sweetener“, kojima je osvojila niz glazbenih ljestvica i oborila streaming rekorde. Glazbenica je tijekom godine ostvarila i zapažene suradnje te je s Lady Gagom sudjelovala u kreiranju plesnog hita Rain On Me”, a tijekom lockdowna otkrila je baladu Stuck With U”, na kojoj joj se pridružio Justin Bieber. Obje su pjesme debitirale na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a njihovi su spotovi osvojili i MTV Video Music nagrade.

 

Novi album ima i Sam Smith, a zove se “Love Goes”. Tri godine nakon uspješnog albuma „The Thrill of It All“, na svjetlost dana izlazi i  iščekivano novo izdanje „Love Goes“, uz koje je predstavljen i potpuno novi videospot za pjesmu „Kids Again“čiju režiju potpisuje Alasdair McLellan. 

Slušajte „Love Goes“ na digitalnim glazbenim platformama:
umhr.lnk.to/SamSmithLG

Objava albuma na kojem se našlo 17 pjesama, među kojima i hitovi „Dancing With A Stranger“ i „How Do You Sleep?“ popraćena je i dirljivom porukom na društvenim mrežama: „Osjećam razne emocije sad kad je album objavljen. Znam da je ovo jako čudno razdoblje za predstavljanje novo glazbe, ali nadam se da ćete u ovom izdanju pronaći prijatelja. Ovo je slavlje mladosti i glazbe“, riječi su koje su upućene pratiteljima službenog Instagram profila britanske glazbene zvijezde.

Foto: Promo

Rad na ovom projektu bio je najeksperimentalnije razdoblje u mojem životu, osobno i glazbeno. Svaki je odlazak u studio bio popraćen jasnim ciljem, a to je bilo kreiranje glazbe bez ikakve zadrške. Rezultat je čaroban, a čitavo je iskustvo bilo terapijsko i izrazito zabavno. Moja ljubav prema glazbi je toliko široka, nema mjesta sramu. Prisutna je samo ljubav, ljubav prema pjevanju, stvaranju i plesanju. Hvala svakome tko je prihvatio moju kreativnost i dozvolio mi da tijekom snimanja budem osoba koja želim biti“, otkrila je pop senzacija.

Foto: Promo

Na snimanju albuma „Love Goes“ radio je pravi all-star tim – Steve Mac (Ed Sheeran), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), LabirinthStargateGuy Lawrence iz sastava Disclosure te Jimmy Napes.

More in pop!mix/bizz

To Top