Connect with us

POP!MIX

10 dana prije koncerta u Areni Bajaga i Instruktori najavili predgrupu

pop!mix/najave

10 dana prije koncerta u Areni Bajaga i Instruktori najavili predgrupu

(Naslovna fotografija: Live productions)

10 dana prije koncerta u Areni Bajaga i Instruktori najavili predgrupu

Još samo deset dana do spektakularnog nastupa Bajage i Instruktora – 2. ožujka u zagrebačkoj Areni

Još nas samo deset dana dijeli od spektakularnog nastupa Bajage i Instruktora 2. ožujka u zagrebačkoj Areni! Svi koji žele biti dio jednog od najvećih koncerata godine trebaju požuriti po svoju ulaznicu jer su tribine gotovo rasprodane.

Onima koji se još uvijek dvoume, Bajaga je kratko poručio: “Ovo je moj prvi solistički koncert u zagrebačkoj Areni. Promovirat ćemo i novi album ‘U sali lom’ i svirati mnoge stare hitove. Bit će to odličan koncert i dođite da se družimo!” 

Čast da zasviraju prije Bajage i Instruktora pripala je grupi Buđenje. Nakon zagrebačke Tvornice i pulske Arene gdje su nastupili prije velike glazbene zvijezde Stinga, Buđenje će zasvirati i u zagrebačkoj Areni.

“Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi  put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita  Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena  do posljednjeg mjesta.” – rekao je frontman Buđenja Darko Bakić.

(Fotografija: Julien Duval)

Darkom Bakić nedavo je u velikom intervju za portal Mixer.hr  otkrio kako se počeo baviti glazbom, što za njega znači biti glazbenik, ali i ono najvažnije: da mu se sve želje ostvaruju. Cijeli razgovor pročitajte ovdje:

More in pop!mix/najave

To Top