Connect with us

POP!MIX

Zbog kojeg se zgodnoga glumca Zsa Zsa našla u ljubavnoj drami?

pop!mix/news

Zbog kojeg se zgodnoga glumca Zsa Zsa našla u ljubavnoj drami?

Foto: PR

Zbog kojeg se zgodnoga glumca Zsa Zsa našla u ljubavnoj drami?

Pjevačica Zsa Zsa 2020. godinu pamti kao najuspješniju u dosadašnjoj glazbenoj karijeri. Njezina pjesma “Ova ljubav” osvojila je srca publike i glazbenih urednika diljem Hrvatske. Fuzija popa i trapa u suradnji s Hiljsonom Mandelom izdominirala je domaćim radijskim eterom. Da vrijedi ona stara “tko ne riskira, ne profitira” Zsa Zsa & Hilje ponosno potvrđuju jer su za svoju suradnju, u početku okarakteriziranu kao riskantnu, dobili glazbenu nagradu Cesaricu, i to za Hit godine i Pop Hit godine.

Zsa Zsa je ovog ljeta izbacila pjesmu “Volim što te ne volim”, svojevrsnu nasljednicu “Ove ljubavi”. Od izlaska pjesma je u top 10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. Sada je singl dobio i svoje video izdanje, a ljubavna drama između Zsa Zse i popularnog glumca Marka Braića je u središtu pozornosti.

Zsa Zsa kaže da joj je ovo najdraži spot i da je odmah znala da će Marko savršeno utjeloviti egoističnog frajera. Ekipa priznaje da su se na snimanju spota odlično zabavili, a kemija između Zsa Zse i Marka itekako je vidljiva.

“Shvatila sam da se u glazbi vidi moja blizanačka podvojenost, prošla pjesma je bila ljubavna, ova je sad sva ‘I don’t care about you’, ali već vidim da ću uskoro opet biti zaljubljena do neba! Dok smo razgovarali u kojem smjeru će ići radnja spota, odmah sam znala da je Marko savršen za ulogu! Nasmijavao me cijelo vrijeme na snimanju i čak mi je bilo teško glumiti nesretnu i razočaranu Zsa Zsu koja je odlučila da joj je bolje samoj i da ‘voli što ga ne voli’“, istaknula je pjevačica.

Tekst i glazbu pjesme potpisuje Ante Pecotića, a produkciju Bojan Šalamon – Shalle.

More in pop!mix/news

To Top