Connect with us

POP!MIX

Zagrebački festival ispod Hendrixovog mosta koncem tjedna donosi obilje zabave

pop!mix/news

Zagrebački festival ispod Hendrixovog mosta koncem tjedna donosi obilje zabave

Zagrebački festival ispod Hendrixovog mosta koncem tjedna donosi obilje zabave

Odlična zabava na Green River Festivalu se nastavlja! U četvrtak, 9. rujna od 20 h pozornicu preuzima poznati Balaševićev tribute bend – Neki novi klinci. Mnogima prekrasne Balaševićeve pjesme ostaju u sjećanju, a u četvrtak će ih moći zapjevati uz ovaj popularan bend, koji se vraća na Green River pozornicu, nakon mnogobrojnih upita publike. Svoj prvi nastup održali su 2007. godine u jednom od malih brodića baš uz rijeku Savu – tadašnji klub Papillon. Koncert počinje oko 20 sati.

Stari duh savskih kupališta oživjet će u subotu na izboru za miss Save i Savskog Tarzana, koji počinje u 19 sati, uz voditeljicu Idu Prester te  puno smijeha i dobre vibre. Kandidati će svoje talente i osobnost nastojati predstaviti u najboljem svjetlu, a nakon izbora Ida Prester preuzima DJ pult i hitovima zagrijava atmosferu do usijanja.

Prijave za Miss i Tarzana Save šalju se u inbox Facebook  https://www.facebook.com/greenriverfest  i Instagram stranice https://www.instagram.com/green_river_fest/ Green River Festivala do petka, 10. rujna u 15 sati. Dress code je tematski pa se od prijavljenih očekuje odijevanje u stilu 60-ih i 70-ih, a sudjelovat će u talent showu i kvizu. Najbolje odjevene i najoriginalnije natjecatelje odabrat će naš vrckavi žiri. Dobna granica ne postoji, svi su dobrodošli, a pobjednike očekuju i bogate nagrade naših sponzora. 

Ulaz na oba događanja je besplatan.

Green River Festival održava se sukladno svim epidemiološkim mjerama, a traje sve do 30. rujna. 

More in pop!mix/news

To Top