Connect with us

POP!MIX

Zabranjeno pušenje koncertna promocija albuma Karamba, Hala park subota 1. listopada

pop!mix/news

Zabranjeno pušenje koncertna promocija albuma Karamba, Hala park subota 1. listopada

foto: PR

Zabranjeno pušenje koncertna promocija albuma Karamba, Hala park subota 1. listopada

Zagreb, 14. rujna 2022. – Grupa Zabranjeno pušenje dolazi u subotu 1. listopada na koncert u zagrebački Hala Park na Heinzelovoj. Točno godinu dana od njihovog posljednjeg pojavljivanja u otvorenom prostoru Hale Sejo Sexon i njegov bend koncertno će promovirati aktualni, dvostruki studijski album  „Karamba!“ objavljen u lipnju.

Uz nove pjesme Pušenje će projuriti kroz repertoar jednog od najvažnijih bendova ovog podneblja čija popularnost je stigla već s debi albumom „Das ist Walter“ iz davne 1984. godine. Pojačani poznatim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom Zabranjeno pušenje će u dvorište Hale donijeti klasike kao što su „Zenica Blues“, „Balada o Pišonji i Žugi“, „Guzonjin sin“, „Murga drot“, „Hadžija il’ bos“, „Nedjelja kad je otišao Hase“, „Možeš imat’ moje tijelo“, „Šeki is on the road again“, „Ibro dirka“, „Djevojčice kojima miriše koža“, „Dan Republike“ i mnoge druge.

Dvostruki album “Karamba!”, snimljen četiri godine nakon studijskog albuma “Šok i nevjerica” i živog albuma “Live in Skenderija 2018”, te donosi čak 16 novih pjesama. I ovaj put Pušenje je isporučilo beskompromisni rokenrol album, odsviran srcem i dušom onih koji su se davno, kako i kažu u jednoj od pjesama, zakleli na “polovni Fender i napuknuti Shure”. Kao autori većine pjesama na albumu potpisani su frontmen benda Sejo Sexon i gitarist Toni Lović, pored kojih su na albumu svirali i članovi grupe Branko Trajkov Trak, Robert Boldižar, Dejan Orešković Klo i Angie Zebec, a specijalni gost je Tomislav Goluban na usnoj harmonici.

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 125 kn na prodajnim mjestima i on line na Entrio.hr.

More in pop!mix/news

To Top