Connect with us

POP!MIX

XSKULL8 izbacio vrlo zaraznu heavy baladu!

pop!mix/news

XSKULL8 izbacio vrlo zaraznu heavy baladu!

Foto: Maša Kores

XSKULL8 izbacio vrlo zaraznu heavy baladu!

Slovenski heavy rock bend XSKULL8 (hrvatskoj publici poznatiji kao ex-Captain Morgan’s Revenge) izbacio je posljednji singl s njihovog prvijenca From Sin to Sinners koji će svjetlo dana ugledati u lipnju. Iza imena Leaves Are Falling krije se jedina balada s navedenog albuma. Bend poručuje svim obožavateljima da su prednarudžbe albuma već dostupne na xskull8.com, a svi koji ga naruče dobit će potpisani CD.

 

Za glazbu na singlu Leaves Are Falling pobrinuo se gitarist Johnny, a za tekst frontmen Rokk, koji kaže kako pjesma govori o životu i problemima. “Reci mi svoje probleme i bit će ti lakše. Podijeli sa mnom svoje demone, nisi sam. Na kraju, u ‘jesen života’ srest ćemo se ponovno i gledati unatrag sve što smo proživjeli i doživjeli”, tematiku pjesme opisuje Rokk.  Ona simbolizira značenje razgovora i podrške u teškim trenucima. Na pjesmu je veoma ponosan, jer, kako kaže, “čini mi se, da ima zaista pravu dubinu, a unatoč tome još uvijek je toliko široka, da se u njoj mogu pronaći različiti ljudi”.

Za pjesmu su snimili i videospot, a pri snimanju im je zapreku predstavljao jesenski lockdown. “Zbog toga nismo mogli uhvatiti jesensku atmosferu, no nadoknadili smo je u rano proljeće, prije no što je sve počelo cvjetati. Uzevši u obzir da je jedan od glumaca skoro potpuno gol, morali smo uloviti i pravo vrijeme. Unatoč svim izazovima, spot je ispao super i veoma smo zadovoljni”, dodali su momci iz benda.

Captain Morgan’s Revenge započeo je kao trio u Novom Mestu koji je svoj je prvi koncert održao u prosincu 2015. Uskoro im se pridružio i četvrti član, a sadašnju postavu čine: Rokk – vokal i gitara, Johnny – gitara, Nejc – bas i Klemen – bubnjevi. Prije tri godine objavili su svoj debitantski live album “Queen of the Night”. Bend je svirao na svim važnijim mjestima u Sloveniji, a upisao je i nekoliko europskih nastupa. Zbog sitnih pravnih zavrzlama morali su promijeniti ime u XSKULLL8 pod kojim su u travnju prošle godine izdali svoj prvi singl “Engine of Doom”.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top