Connect with us

POP!MIX

Vrhunska reakcija publike: Hiljson Mandela rasprodao Tvornicu kulture

pop!mix/news

Vrhunska reakcija publike: Hiljson Mandela rasprodao Tvornicu kulture

foto: Ana Cindrić

Vrhunska reakcija publike: Hiljson Mandela rasprodao Tvornicu kulture

Jedan od najatraktivnijih samostalnih trap koncerata ove jeseni

  1. rujan 2022. – Mjesec dana od održavanja, najveći samostalni koncert Hiljsona Mandele je rasprodan. Član utjecajnog trap kolektiva KUKU$ i pionir ovog žanra u Hrvatskoj nastupit će 14. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ulaznica više nema u prodaji. Jasna je ovo potvrda kako je ovo događanje jedan od najatraktivnijih samostalnih trap koncerata ove jeseni.

 

Za Hiljsona Mandelu rasprodana Tvornica kulture predstavlja poseban trijumf dosadašnje karijere, posebice u godini u kojoj je objavio i svoj prvi solo album. “Mandela Effect”, objavljen ovog proljeća, nosi epitet jednog od ponajboljih ovogodišnjih domaćih trap izdanja. Odmah po objavi, album je poharao streaming liste u Hrvatskoj, a Hiljson Mandela se s čak pet pjesama istovremeno našao u cijenjenoj Top 25 listi Billboard Croatia Song charta, čime je postao i prvi hrvatski izvođač koji je ostvario ovaj uspjeh.

Rasprodana Tvornica kulture nastavak je ove iznimne glazbene priče, a petak uvečer, 14. listopada bit će središnje mjesto velike koncertne proslave “Mandela Effecta” i trap žanra: “Sve pjesme dovele su do ovog trenutka kada ću zajedno sa svojom publikom proslaviti svoj najveći samostalni koncert do sada. Najviše i iz svega srca želim zahvaliti upravo svojim fanovima, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo mogućeporučuje Hiljson Mandela.

 

Ulaznica za koncert više nema dostupnih u prodaji, a potvrđeno je i kako neće biti dodatnog koncertnog datuma. “Nismo stigli ni plakate otisnuti, a karata više nema. Nigdje! Vidimo se za mjesec dana u prepunoj Tvornici” ističe u svojoj Instagram objavi organizator događanja yem.

More in pop!mix/news

To Top