Connect with us

POP!MIX

Vjeko predstavlja emotivnu pjesmu “Nije kraj”

pop!mix/news

Vjeko predstavlja emotivnu pjesmu “Nije kraj”

Foto: PR

Vjeko predstavlja emotivnu pjesmu “Nije kraj”

Vjekoslav Ključarić – Vjeko, zvijezda “A strane” i jedan od najperspektivnijih vokala domaće scene donosi nam nježnu i emotivnu baladu “Nije kraj”.

Već su me prvi taktovi pjesme osvojili, a kroz slušanje najviše me zadržala emocija i gradnja pjesme. Melodija nas je insprirala na priču koju je Miroslav Lesić, kao moj dugogodišnji autor i suradnik, pretočio u tekst. Izdvojio bi najposebniji dio pjesme, a to je instrumentalni zaplet koji ti doslovno uzburka emocije i upravo se taj dio povezao s najtužnijim kadrovima spota na kojem je radio Filip Gržinčić iz Rijeke.

Ovaj singl je zapravo moja prva “ozbiljnija” balada, a izgrađena je upravo na zvukovima klavira koji joj daje poseban šarm i sjetu, a mene u tom slučaju još jače povezuje s pjesmom s obzirom na to da klavir sviram još od malih nogu.”, ispričao je Vjeko.

Ljubavnu priču pjesme vizualno prati dirljiv spot koji je režirao Filip Gržinčić:

O ideji za spot smo dugo razmišljali i timski odlučili kako bi htjeli prikazati ljudima da svaki kraj treba gledati kao novi početak i koliko ljubav može biti snažna.

Emocija se osjeti u svakom kadru i zato se ovim putem i zahvaljujem Gržinčiću koji je sve precizno pretočio u video baš onako kako smo i zamišljali. Reakcije na pjesmu su izvrsne, a spot ne prođe bez suza, tako da ga obavezno pogledajte.”, o spotu je otkrio Vjeko.

Pjesma “Nije kraj” dostupna je na svim streaming servisima.

More in pop!mix/news

To Top