Connect with us

POP!MIX

Videospot za “Tick-Tock (OpenUp version)” predstavljen na službenom kanalu Eurovizije

pop!mix/news

Videospot za “Tick-Tock (OpenUp version)” predstavljen na službenom kanalu Eurovizije

Autor fotografije: Borna Hržina

Videospot za “Tick-Tock (OpenUp version)” predstavljen na službenom kanalu Eurovizije

Na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljen je spot za dvojezičnu verziju pjesme “Tick-Tock”, kojom će Albina na ovogodišnjem izdanju popularnog natjecanja predstavljati Hrvatsku. Za razliku od spota nedavno objavljenog na Albininom službenom YouTube/VEVO kanalu, ovdje možemo čuti verziju kojom je Albina pobijedila na Dori.

Snimljen prema ideji i u režiji Sandre Mihaljević, u nešto više od tri minute videospot prikazuje sve ono u čemu se svatko od nas može pronaći kroz riječi pjesme, a ujedno prikazuje našu predstavnicu kroz njezinu emotivnu i pozitivnu energiju.

Scenaristički, spot govori o borbi nove generacije između društveno prihvaćenih i onih osobnih želja. “Vrata predstavljaju put želja, očekivanja i nadanja. Djevojke danas žele biti lijepe,  sigurne u sebe, snažne i društveno prihvaćene (“You think you’re fancy”) i upravo to predstavlja svijet glamura, ali na tom putu nailaze i na probleme. Neprihvaćanja, ljudske različitosti iz kojih dolaze osude i osjećaj krivnje koji vodi do osobnih previranja. Na tom putu lako je izgubiti sebe. Rečenica “If you pull me down, I’ll come around and rise up to come show you who I am” je bila nit vodilja ovog spota, otkrila je Sandra Mihaljević, koja je u nedavnom razgovoru s portalom eurosong.hr detaljnije otkrila poruku videospota.

Za styling je zadužen bio Stefan Orlić, za make up Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, a koreografiju je osmislila Helena Janjušević. Podsjetimo, upravo ovaj tim osvojio je i nagradu za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori 2021. – Looksy.

Pjesmu “Tick-Tock” napisali su Branimir MihaljevićTihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon, a Albina će hrvatske boje braniti u drugom dijelu prvog polufinala Eurosonga 2021. u Nizozemskoj.

More in pop!mix/news

To Top