Connect with us

POP!MIX

Uskoro se održava izbor za Kraljicu Zagreba!

pop!mix/news

Uskoro se održava izbor za Kraljicu Zagreba!

Uskoro se održava izbor za Kraljicu Zagreba!

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u srijedu, 25. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2022. koji će se održati 29. studenog u hotelu Lone u Rovinju.

Pobjednica će imati priliku predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta. Kraljica Hrvatske najstariji i najprestižniji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“, kao i slasticama svima poznatog Millenniuma.

Djevojke će se predstaviti u prelijepim i raskošnim vjenčanicama salona Katjusha poznatih brendova Elena Morar i Giovanna Alessandro, u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris, odjeći i cipelama Austrijskog brenda Högl, kupaćim kostimima modne kuće Pletix uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Ana Rajner iz frizerskog salona Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Ivan Zak, Tara Šušelj i Luka Basi, dok će sve nazočne zabaviti plesna skupina Megablast. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Zlatarna Dodić, Poliklinika Rotim, Semark, Sherri Hill, Poliklinika Veir i Aqavel.

Stoga rezervirajte datum 25.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala.

Rezervacije na: info@kraljica-hrvatske.hr

Foto: Goran Jakuš

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top