Connect with us

POP!MIX

Tri dana Beatlesa ekskluzivno u IMAX-u!

pop!mix/news

Tri dana Beatlesa ekskluzivno u IMAX-u!

Foto: Promo

Tri dana Beatlesa ekskluzivno u IMAX-u!

Utjecaj Beatlesa – ne samo na rock & roll nego na zapadnu kulturu – je neprocjenjiv. Kao osobe, utjelovili su kulturu 60-ih i nijedna grupa nije toliko radikalno promijenila zvuk i značaj rock’n’rolla. Uvršteni su na ljestvicu top 100 najutjecajnijih ljudi svih vremena časopisa Time, dobili su 10 Grammyja, uvršteni su u Kuću slavnih rock’n’rolla kao bend i svaki član pojedinačno, prodali su preko 600 milijuna nosača zvuka i imali najveći broj hitova na 1. mjestu britanske glazbene ljestvice. A sad ih možete pogledati u naprednoj IMAX tehnologiji u dugoočekivanom dokumentarcu trostrukog oskarovca Petera Jacksona.

 

Nakon što su započeli glazbenu „karijeru 1960. godine, momci iz Liverpoola John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr i George Harrison postali su društveni i glazbeni fenomen. Beatlemanija zahvatila je cijeli svijet i ispisali su povijest. Njihove mnogobrojne hitove kao što su  ‘I Want to Hold Your Hand’, ‘Hey Jude’, ‘Yesterday’ ili ‘Let It Be’ znaju mnogi dok bi milenijalcima, generaciji „Z“ i „alpha“ ovaj koncert u IMAX-u trebao biti dio glazbene „lektire“.

Svoj posljednji koncert poznat kao „The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert IMAX” održali su na krovu londonske diskografske kuće u ulici Savile Row,  a sad je po prvi put optimiziran ekskluzivno za IMAX ekrane; digitalno  je remasteriran kako bi kvaliteta slike i zvuka bila savršena za potpuni IMAX® doživljaj u naprednoj IMAX DMR® tehnologiji. Zahvaljujući IMAX tehnologiji, imat ćete doživljaj kao da ste zaista tamo s Johnom, Paulom, Georgeom i Ringom, u 1969. godini i sudjelujete u ispisivanju povijesti.

Svi ljubitelji Beatlesa požurit će po svoje ulaznice jer je riječ o limitiranom broju sjedala,  samo tri IMAX projekcije bit će dostupne od 11. do 13. veljače u CineStar Arena IMAX-u. Pogledajte ovu doista ekskluzivnu snimku posljednjeg koncerta jednog od najvećih bendova svih vremena u dokumentarcu trostrukog oskarovca Petera Jacksona. Kupnja ulaznica moguće je na blagajnama CineStara, putem aplikacije i online na bit.ly/TheBeatles_IMAX

More in pop!mix/news

To Top