Connect with us

POP!MIX

Tram 11 imaju najprodavaniji album u Hrvatskoj!

pop!mix/news

Tram 11 imaju najprodavaniji album u Hrvatskoj!

Naslovnica albuma „Jedan i jedan" by Zvonimir Rendeli

Tram 11 imaju najprodavaniji album u Hrvatskoj!

Album koji su Tram 11 izdali prije nekoliko dana nakon pune 22 godine je najprodavanije izdanje u Hrvatskoj.

„’Jedan i Jedan’ su od danas broj Jedan!  Ova nas je predivna vijest ugodno iznenadila. Predivan je osjećaj skinuti svjetske zvijezde na top ljestvici prodaje albuma. Moramo priznati da smo jako sretni i uzbuđeni. Mislimo da je čudo prodati prvu nakladu cda u današnja vremena digitalije i društvenih mreža. Drago nam je da su ljudi prepoznali kvalitetu našeg novog albuma i da uživaju slušajući ga. Ovo nam daje energiju za dalje, za nove singlove i spotove. Ne možemo dočekati da izađe vinilno izdanje albuma sredinom ove godine, to će tek biti špica. Imamo najjače fanove na svijetu.” – rekli su iz Tram 11

Odlične recenzije za ovaj album i dalje pristižu pa je tako Hrvoje Horvat za Večernji list napisao:

„Poput afroameričkih repera Tram 11 prosti su, politički nekorektni i sjajni. Hip hop je ostao posljednji ventil za isporuku bunta, a pjesme s “Jedan & jedan” pokazuju da se tu više ne radi o mladenačkom idealizmu otprije 25 godina, nego o promatranju i opisivanju situacije oko nas koja je luđa od bilo kojeg reality showa. Ta zagrebačka “jedanaestica” s gostima (Nered i Stoka, Pendrek, Suicidal, Adnan i Marchello) i kvartetom producenata (Koolade, Sett, Brkah i Kickass) u pjesmama i govornim dijelovima uspijeva oporu svakidašnjicu protumačiti i dešifrirati na tragu uvjerljive realpolitičke umjetnosti.”

Ilko Čulić je za Glazba.hr napisao da su Tram 11 izbacili jedan od najkompletnijih, ali i jedan od najkontroverznijih albuma suvremenog hrvatskog hip hopa. „Tramovci su prekaljeni velemajstori verbalnog nadmudrivanja i kad se ta vještina poveže s nimalo umekšanim antisistemskim stavovima Jedan i jedan je opet duboko na tragu njihovih ranijih radova. Osim neočekivano romantične pjesme “Deset dana u ljubavi” koja tematski i produkcijski lagano klizi u r&b, ovo je uglavnom onaj poznato tvrdi i beskompromisni Tram 11 zbog kojeg je Dom sportova gorio kao na najdramatičnijoj tekmi.”

Cijeli album slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/jedan-i-jedan

Tram 11 pratite na njihovoj facebook stranici

More in pop!mix/news

To Top